Eliberează-ţi casa! Uite unde îţi poţi depozita o parte din lucruri

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mobilă, schiuri, săniuţe, anvelope, biciclete, dar şi haine, cărţi sau aparatură electrocasnică, toate acestea ocupă foarte mult spaţiu în locuinţa ta. Iar dacă stai la bloc şi nu ai balcon, locul devine mult prea aglomerat. Iată unde le poţi depozita în siguranţă.

Lucrurile de care nu ai nevoie momentan pot fi „cazate", pe perioade mai mari sau mai mici, în spaţii de închiriat. Acolo ţi se pune la dispoziţie o boxă, ale cărei dimensiuni variază în funcţie de necesităţi. La Euro Mini Storage din Bucureşti, spre exemplu, mărimea boxelor variază de la un metru pătrat până la 29 mp, cu o înălţime de 1,2, 2,5 şi 2,8 metri.

Fiecare boxă este dotată cu alarmă individuală şi totul e supravegheat video. Poţi să închiriezi locul de la 30 de zile în sus, iar preţurile variază între 22 şi 453 de euro pe lună. "Se poate depozita orice, mai puţin combustibil şi produse perisabile. Proprietarul are acces la bunuri oricând doreşte, între orele 7.00 şi 23.00.

Pentru cine doreşte, oferim serviciu de împachetare şi transport", explică Danu Temelie, managing partner Euro Mini Storage.La Top Storage, divizia de depozitare a companiei internaţionale Top Movers, cea mai mică boxă are 12 metri cubi şi costă 60 de euro pe lună. "Depozitarea se face imediat, fără timpi de aşteptare, iar închirierea boei se face şi pentru o lună. Cei care doresc, îi putem ajuta cu împachetarea şi mutarea lucrurilor", spune Vlad Icodin, directorul Top Storage.

Şi anvelopele pot fi depozitate în spaţii de închiriat. La hoteluldeanvelope.ro, costă 15 lei/lună pentru un set de anvelope şi 20 de lei/ lună pentru un set de anvelope cu jante. La Sama Service, depozitarea costă 6,5 lei/cauciuc/lună.

- când te muţi- când vrei să-ţi renovezi casa- când ai echipamente pentru sporturi de sezon- când familia s-a mărit şi pur şi simplu nu mai ai spaţiu- când vrei să-ţi închiriezi locuinţa şi nu le poţi lăsa chiriaşilor toate lucurile tale.

Actele sunt la fel de importante ca şi bunurile în sine. Dacă nu ai încredere să le ţii în casă, gândindu-te la accidente sau la faptul că le poţi pierde, du-le la loc sigur. Acesta e oferit, în general, de bănci. Poţi închiria o cutie de valori în schimbul unei sume ce variază de la o bancă la alta. Pentru a accesa cutia, ţi se va da o cheie, însă trebuie să respecţi programul de funcţionare al băncii.

simeon stalpnicul png

Obişnuieşti să îţi pierzi cheile de la casă sau de la maşină, după care să suni vreun membru al familiei, să ţi le aducă pe cele de rezervă? De acum, poţi să scapi de acest stres. În Bucureşti, s-a lansat un serviciu de păstrare a cheilor de rezervă şi de livrare a lor într-o oră de la solicitare, 24h/24. Se numeşte MyKey, iar tariful este de 150 de lei pe an pentru cheile de la casă sau de la maşină şi de 250 de lei pe an pentru ambele.

Totul e cât se poate de sigur, spun iniţiatorii sistemului. Locul unde sunt depozitate cheile e securizat şi monitorizat non-stop. Cheile sunt puse într-un plic cu un sigiliu unic, iar la fiecare livrare, se trece printr-un proces complex de identificare a solicitantului, asemănător cu cel al unei bănci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
angajam
image
image
image
image
image
image
canalul corint jpg
Aer polar - ger - vremea- meteo- frig- inghet- FOTO Shutterstock
rosii castraveti ardei (1) jpg
Sebastian Burduja fb jpg
PASAPORT SUA foto shutterstock jpg
constantin necula foto inquam
the emperor napoleon in his study at the tui jpg
Lacul Amara, zămislit dintr un vechi curs al Ialomiţei jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net