Exact ca în bancurile proaste! Un român a furat 21.000 de lei dintr-o casă de pariuri. Cum a pierdut banii după doar câteva ore

Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, a vrut să își facă norocul singur în mod ilegal, dar, din păcate pentru el, a fost prins, până la urmă, de polițiști.

Când a fost prins, bărbatul nu mai avea banii / foto: Pixabay
Când a fost prins, bărbatul nu mai avea banii / foto: Pixabay

Individul a furat 21.000 de lei într-o casă de pariuri din Baia de Aramă. Un angajat a sunat la 112, după ce a observat că banii nu mai sunt.

Imediar după jaf, crezând că nu va fi prins, bărbatul a plecat în Orșova, unde i-a jucat pe toți la păcănele, într-un cazino. El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum este cercetat pentru furt calificat, scrie observatornews.

Jaf la o casă de pariuri și în Maramureș. Hoțul a amenințat-o cu un cuțit pe vânzătoare

Săptămâna trecută, joi, în Maramureș a avut loc un alt jaf la o casă de pariuri. O persoană a intrat în unitate și-a ameninţat cu un cuţit pe angajata unei săli de jocuri din Vişeu de Sus.

Apoi, a furat din seiful unităţii 10.000 de lei şi 200 de euro. Vânzătoarea nu a putut da multe detalii despre atacator, întrucât acesta avea o glugă pe cap.

Incidentul s-a produs joi dimineaţă, în jurul orei 5:00, în Vişeu de Sus. „Astăzi, 08 iunie a.c., în jurul orei 05.00, poliţiştii din Vişeu de Sus, au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie de 35 de ani din oraş, cu privire la faptul că, în jurul orei 04.47, în timp ce îşi desfăşura activitatea in incinta unui local, ar fi fost ameninţată cu un cuţit de către o persoană necunoscută, care purta o glugă pe cap. Ulterior, persoana ar fi sustras din seiful societăţii 10.000 de lei şi 200 de euro”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Maramureş.

Nu se știe dacă atacatorul este bărbat sau femeie

După incident, reprezentanţi ai Poliţiei au declarat pentru News.ro că femeia care a reclamat nu a putut preciza dacă atacatorul este bărbat sau femeie, cel mai probabil fiind vorba despre un bărbat. Conform sursei citate, atacul a avut loc la o sală de jocuri.

Poliţiştii făceau, joi, cercetări în vederea identificării persoanei bănuite de comiterea faptei, în urma reclamaţiei fiind deschis un dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net