Experiența unui român la un hotel de cinci stele din insula Capri. A plecat plin de mușcături

Ultima actualizare:

Insula Capri este o destinație de vis, un loc unde trebuie să te ciupeși ca să fii sigur că nu visezi. Unii spun că ar fi chiar cea mai frumoasă din lume. În fața ți se deschide un albastru infinit, iar stâncile care o înconjoară amplifică frumusețea acestui loc de basm. O familie de români a ales să petreacă un sejur pe insulă, dar experiența de la hotelul de cinci stele nu a adunat tot atâtea aprecieri. Alți turiști au criticat alte locații.

Românii spun că au găsit mizerie

Probleme la cazările din Capri, una dintre cele mai frumoase insule din lume. Foto: Arhivă
Probleme la cazările din Capri, una dintre cele mai frumoase insule din lume. Foto: Arhivă

În insula Capri, hotelurile sunt din cele mai diverse, dar și prețurile sunt pe măsură. Printre locațiile preferate de turiști se numără și un hotel de 5 stele, care oferă o priveliște de vis.

Pentru o familie de români nu a fost așa cum s-au așteptat. Ei și-au scris pe o rețea socială întreaga experiență.

”Eu și soția mea tocmai am petrecut o săptămână la acest hotel din Capri. Vestea bună, hotelul este frumos și personalul foarte amabil.

Vestea proastă dezamăgire serioasă în curățenia camerei. Am stat 5 zile. Baia mirosea urât. Problema gravă a apărut la o zi după plecare, când am izbucnit în mușcături la glezne și la braț.

Ploșnițe în insula Capri

„Diagnosticul a fost „ploșnițe în pat”. Agentul nostru de turism a sunat la hotel și pentru a le spune despre problemă, dar nu a auzit din partea lor nicio scuză”, a povestit turistul.

Alți turiști s-au plâns și și d eun alt hotel, de data aceasta de 4 stele. Locația, deși cu pretenții, nu a satisfăcut toate preferințele.

„Acest hotel cu siguranță nu este calificat pentru a fi un hotel de 4 stele.

Camerele, decorul și serviciile sunt mai asemănătoare unui hostel. Totul pare vechi, învechit și murdar. Conexiunea la internet este incredibil de lentă și se deconectează la fiecare 15 minute. Micul dejun a fost extrem de limitat - majoritatea alimente ambalate și alimente care nu păreau deloc proaspete”, a explicat un alt turist pe o pagină dedicată impresiilor din Insula Capri.

Lipsa curățeniei, o problemă semnalată de mai mulți turiști și la altă locație.

Următorul hotel pe lista de plângeri a turiștilor ajunși în Capri este tot de patru stele. Nici aici lucrurile nu stau în totalitate grozav.

„Hotelul nu oferă informații exacte, iar taxiul este foarte scump până acolo. Personalul se comportă ca și cum v-ar face o favoare, nu ca și cum și-ar face meseria.

Dacă ai ratat micul dejun este foarte greu să mai obții ceva de la personal. Dacă doriți să vă reserve loc la clubul de pe plajă nu mai încercați. Rezervați-vă singuri dacă vreți să mergeți acolo”, a scris un alt turist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
calarasi studenti la urbanism in vizita la Calarasi FOTO Faceb/PMC
image
image
image
image
image
image
busculanda india profimedia jpg
scoala jpg
incendiu grecia profimedia jpg
incendiu grecia profimedia jpg
masina ozn politie missouri jpg
trafic freepik jpg
1 uragan jpg jpeg
evaluare nationala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net