Femeia care s-a aruncat de la etaj și a ucis o altă femeie, riscă să facă închisoare. Câți ani poate primi pentru tentativa de suicid nereușită

Incidentul bizar care s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, în București, atunci când o femeie s-a aruncat de la etajul 5 și a căzut pe o altă femeie, omorând-o, nu va rămâne fără urmări.

Femeia sinucigașă ar putea face închisoare / foto: captura video
Femeia sinucigașă ar putea face închisoare / foto: captura video

Potrivit unor surse din anchetă, victima a fost pur și simplu strivită. Drept urmare, polițiștii au schimbat încadrarea faptei din vătămare corporală din culpă, în omor cu intenție indirectăm și ar putea face ani buni de închisoare.

Femeia care a murit la spital avea 60 de ani și, în mod paradoxal, locuia la același etaj la care lucra contabila care a vrut să se sinucidă. Abia ieșise din scară în momentul când sinucigașa s-a prăbușit pe ea.

Potrivit unor surse din poliție, contabila ajunsese de puțin timp la serviciu, a lucrat puțin, apoi a ieșit pe terasă și s-a aruncat. Colegele ei erau într-o altă încăpere.

„Din datele noastre pe care le avem toate colegele spun că aceasta nu ar fi avut probleme, că totul era normal, că venise la muncă în regulă. Toată lumea este în stare de soc, nimeni nu s-a așteptat”, a spus Andrei Adam, avocatul Societății de Contabilitate, potrivit ProTV.

Cele cinci colege ale contabilei sunt în stare de șoc. Ele ar fi povestit despre contabilă că era respectată la locul de muncă, dar și că era o persoană introvertită.

Cazul, preluat de Serviciul de omoruri

Acum, cazul a ajuns la polițiștii de la Serviciul Omoruri și procurorii Parchetului de lângă Tribunalul București, care au deschis un dosar penal pentru omor cu intenție indirectă.

Femeia care a încercat să se sinucidă are 43 de ani, nu a putut fi audiată deocamdată, pentru că nu a fost externată din spital.

Ea nu a fost rănită grav, și, atunci când va fi externată, contabila va fi acuzată de omor cu intenție indirectă. Riscă o pedeapsă mare, între 10 și 20 de ani de închisoare. Deocamdată cercetările sunt în rem, adică este vizată doar fapta.

Rănită grav, victima ei a murit, joi dimineață la Spitalul Universitar, dupa ce a fost operată timp de 5 ore. Potrivit unor surse apropiate anchetei, diagnosticul a fost de politraumatism prin strivire. Cu alte cuvinte, toate organele interne au fost rupte și avea multiple fracturi - inclusiv fracturi deschise.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net