A murit femeia peste care a căzut contabila sinucigașă din București. VIDEO

Ultima actualizare:

Încercarea nereușită de sinucidere din București a provocat altă victimă. Femeia care circula normal pe trotuar, când a fost lovită de contabila care s-a aruncat de la etajul cinci, a murit la Spitalul Universitar.

Imagine de la fața locului / foto: captura ProTV
Imagine de la fața locului / foto: captura ProTV

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. Surse oficiale au precizat, joi, pentru News.ro, că femeia care circula pe Bulevardul Unirii, pe trotuar, când a fost lovită de contabila care s-a aruncat de la etajul cinci al unei clădiri,  a murit la Spitalul Universitar.

Victima, care avea 60 de ani, a fost grav rănită în urma incidentului, fiind operată în cursul zilei de miercuri. În urma decesului, dosarul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Femeia de 43 de ani care a încercat să se sinucidă este şi ea în spital, dar starea sa era mult mai bună.

Incidentul a avut loc, miercuri, în București

Incidentul s-a produs pe Bulevardul Unirii din Bucureşti. Contabila, care a încercat să se sinucidă, a căzut peste o altă femeie, de 60 de ani, care se deplasa prin zonă. 

„La data de 25 octombrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 14 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 08.50, cu privire la precipitarea unei persoane, de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 4. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că, în cădere, persoana care s-a precipitat, o femeie în vârstă de 43 de ani, ar fi căzut peste o altă femeie, în vârstă de 60 de ani, care se deplasa pe trotuarul pietonal”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ieri, instituția preciza că ambele persoane erau conştiente, într-o stare mai gravă fiind femeia de 60 de ani.

„Totodată, echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, au transportat cele două persoane la unităţi medicale, pentru îngrijiri suplimentare. Din primele verificări efectuate, s-a constatat că femeia s-ar fi precipitat de la etajul 5”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Cercetările în acest caz sunt făcute de polițiștii de la Secţia 14 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net