Cine era femeia din Găești care s-a sinucis după ce copilul ei a murit înecat

Ultima actualizare:

Un băiețel de 5 ani, Albert, a căzut în piscina din curtea casei și s-a înecat. Tragedia s-a produs în Găești, iar oamenii legii au au intervenit de urgență la fața locului, însă din păcate medicii au fost nevoiți să constate decesul. Camelia, mama copilului, și-a văzut fiul fără suflare și a mers pe un câmp, unde a fost găsită moartă.

Femeia a trecut prin momente cumplite atunci când fiul său a decedat. Camelia a fugit pe un câmp din apropierea casei, iar jandarmii, polițiștii, pompierii și voluntarii au căutat-o timp de șase ore, cu ajutorul unui câine de urmă. Aceasta a fost găsită mult prea târziu, când deja era moartă.

Vecinii au avut doar cuvinte de laudă și au spus că femeia era cea mai bună mamă pentru băiețelul ei și ar fi făcut orice pentru acesta. Oamenii cred că tragedia i-a luat mințile, însă nu ar trebui să fie condamnată pentru acest lucru, întrucât durerea Cameliei a fost greu de suportat.

„Era cea mai minunată mamă, ce pot să spun. (...) Deci, pentru el, pentru acest copil, îşi dădea şi viaţa. (...) Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz! (...) Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi...Şi tristeţea e mare”, au spus vecinii femeii pentru observatornews.ro.

Cami, mesaj emoționant pentru fiul său

Faptul că femeia era o mamă extraordinară se poate observa și pe Facebook, acolo unde Camelia a postat în urmă cu o lună, un mesaj emoționant. Mama lui Albert a îndemnat și alte mămici să își iubească copiii până atunci când ,,lumea se va sfârși".

,,Dormiți cu copiii voștri, îmbrățișați-i cât mai puteți sub pături, nu vă fie frică de această dependență. Copiii sunt mici o singură dată, apoi când vor crește își vor găsi drumul și propriile spații.

Dormiți inimă lângă inimă, până le simți respirația, căci nu există nimic mai frumos decât asta. Bucurați-vă de copilărie și de compania lor, iubiți-i ca și când lumea se va sfârși azi pentru că mâine vor crește, și veți crede că nu mai aveți timp să-i pupați. Mamă și mândră”, a postat Camelia. 

Camelia era destul de activă pe rețelele de socializare și posta mereu poze cu băiețelul ei, alături de care se bucura pentru fiecare moment. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nucleu terra
image
image
image
image
image
image
casa-locuinta-credit-imobiliare-cheie
delta jiului1 jpg
rsz legume   shutterstock jpg
Bustul Luizei Zavloschi în fața școlii din satul Buda, în Paul Zahariuc, „Comuna Oșești - File de istorie vasluiana”, Iași, Editura PIM, 2019.
piscina strand depositphotos1 jpg
elev examen jpg
gandac 3 jpeg
insula lord howe captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net