Fiica lui Vadim Tudor vrea să fie primar în București. Ce primărie țintește. „Oamenii simt nevoia unui alt Vadim”

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, cel care a fost cel mai vocal și controversat politician din România după Revoluție, și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar la  Primăria Sectorului 5. Ea îi va avea contracandidați, cel mai probabil, pe consilierul general Adrian Ghiveciu (PSD), pe fiul lui Cristian Popescu Piedone, actualul edil, Vlad Popescu Piedone (PUSL) și pe Alexandru Dimitriu (USR). Ea a fost membră PRM, iar după retragerea din partidul fondat de tatăl ei a înființat Partidul Vadimist Român. 

Lidia Tudor candidează din partea AUR

lidia fiica corneliu vadim tudor cum isi serba tatal ei ziua de nastere 802328 jpg

Lidia Vadim Tudor a declarat că a acceptat propunerea AUR de a candida pentru postul de primar, la aproape nouă ani de la moartea tatălui său.

„Sunt născută, am crescut, am învățat, m-am dezvoltat în Sectorul 5, deci sunt get-beget din Sectorul 5 și în toți acești ani am avut ocazia să cunosc îndeaproape problemele cu care se confruntă cetățenii acestui sector”, a declarat Lidia Tudor la depunerea candidaturii.

Ce se știe despre Lidia Tudor, fiica cea mai a lui Vadim Tudor

Lidia Vadim Tudor a absolvit Colegiul Național ,,I.L. Caragiale” și a urmat apoi cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret. Are un master în Mass-Media și Comunicare.

A urmat și cursurile Facultății de Psihologie și Științele Educației din cadrul Universității Spiru Haret și deține un master și în Psihologie Clinică și intervenție psihologică. Este, din 2015, redactor-șef al Revistei ,,România Mare”.

Ea s-a retras în 2019 din Partidul România Mare (PRM), înființat de tatăl său. La vremea respectivă ea a declarat că a luat această decizie pentru că „ce se întâmplă în formațiunea politică ține mai mult de zona penală a legii, decât de cea politică”.

În aprilie 2017 a fost implicată într-un scandal cu conducerea PRM când a fost supusă la vot o alianță cu PRU, inițiativă respinsă de majoritatea membrilor.

La acea vreme, PRM era condus de Adrian Popescu. Tot în 2017, la prima ședință a PRM din acel an, Lidiei Vadim Tudor i s-a interzis intrarea în sala de ședințe din sediul partidului, însă după mai multe insistențe a fost lăsată să intre.

Partidul Vadimist Român

În 2021, Lidia Vadim Tudor a înființat Partidul Vadimist Român.

„Oamenii simt nevoia unui alt Vadim în politica românească. Parcă mai mult ca oricând! Partidul a fost gândit în așa fel încât noțiunile cele mai dragi tatălui meu, care dă și numele partidului, naționalismul moderat, și alte valori naționale dragi românilor, în frunte cu integritatea teritorială, să se regăsească în ADN-ul său și să le ofere oamenilor o nouă variantă”, a declarat Lidia Vadim Tudor, conform Fanatik.ro.

În septembrie 2023, ea s-a înscris în AUR.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
cipru shutterstock jpg
oua rosii paste jpeg
Locul în care a fost înmormântat Platon, dezvălui de papirusuri descoperite la Herculaneum (© Facebook / Università di Pisa)
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net