Filmul șocant al crimelor brutale din Constanța. Cum au ajuns polițiștii pe urmele lui Nicolae Mitrea „Șacalul”

Vădean Iana Denisa, în vârstă de 28 de ani, și Delia Avram, în vârstă de 34 de ani, sunt cele două victime ucise de presupusul criminal Nicolae Mitrea, zis „Șacalul”.

„Șacalul”, presupusul criminal din Constanța / Sursă foto: captură video
„Șacalul”, presupusul criminal din Constanța / Sursă foto: captură video

La data de 12 iulie 2024, un bărbat a ajuns la sediul IPJ Tulcea, unde a dat-o dispărută pe soția sa, Delia Avram, în vârstă de 34 ani, precizând că femeia a părăsit domiciliul conjugal din luna noiembrie 2023 și a plecat la prostituție în Constanța. Ulterior, cei de la Unitatea Teritorială de Căutare a Persoanelor Dispărute și Urmărite din cadrul IPJ Constanța au fost solicitați telefonic de către funcționarii IPJ Tulcea pentru a căuta indicii cu privire la dispariție, potrivit informațiilor Click!.

Cum s-au desfășurat cronologic evenimentele în cazul tinerelor ucise la Constanța

Trei zile mai târziu, la data de 15 iulie 2024, trupul neînsuflețit în stare avansată de putrefacție al unei femei a fost găsit într-un apartament din Mamaia, fiind deschis un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Ulterior, a fost realizată o autopsie, însă expertiza nu a putut indica cu certitudine  cauza și modalitatea decesului, doar că moartea a fost probabil neviolentă, nu au existat leziuni externe și nu au fost găsite substanțe toxice.

În cadrul investigației, au fost efectuate cercetări suplimentare asupra mai multor persoane care ar fi putut avea legătură cu victima, inclusiv verificări transnaționale.

În cursul acestor investigații, nu au existat indicii clare și certe, având în vedere rezultatele autopsiilor, cu privire la autorii sau la comiterea crimelor, iar investigațiile au fost efectuate cu privire la infracțiunile de omor din culpă și furt, spun sursele Click.

Sursele Click precizează ca unele probe au ducă către unele persoane, inclusiv spre principalul suspect, însă acestea erau circumstanțiale și insuficiente la acel moment.

În seara zilei de 2 septembrie 2024, principalul suspect a fost găsit conducând un autoturism pe strada Năvodari din comuna Mihai Viteazu și a fost urmărit de polițiști, după ce nu a oprit la un semafor. Acesta a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat cu mașina și a suferit leziuni (fractură de

șold). Ulterior, la data de 04.09.2024, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Cogealac cu privire la faptul că, între localitatea Sinoe și localitatea Mihai Viteazu, în afara părții carosabile, a găsit o persoană decedată. Polițiștii au găsit cadavrul în stare avansată de descompunere, însă acesta nu a fost identificat inițial, fiind efectuate cercetări la fața locului. În urma autopsiei, având în vedere starea cadavrului, nu a putut fi stabilită cauza decesului, spun sursele Click!.

Activitățile de investigare s-au desfășurat pentru infracțiunile de omor din culpă și furt până la 6 septembrie 2024, când au apărut semne de crimă. În acel moment, cele două dosare au fost predate Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, unde au fost reunite într-un singur dosar penal și s-a efectuat o anchetă pentru infracțiunea de omor calificat.

După obținerea probelor în acest caz, au fost solicitate și efectuate două percheziții la data de 09.09.2024, în urma cărora presupusul autor al celor două omoruri și concubina sa au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior arestați preventiv pentru 30 de zile.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net