Filmul tragedie din parcarea de lângă Parcul Pantelimon. Adolescentul care a provocat accidentul explică cum s-a întâmplat totul

Ultima actualizare:

Marți, adolescentul de 17 ani implicat în tragic accidentul din parcarea de lângă Parcul Pantelimon din Capitală, în urma căruia un copil a decedat și sora acestuia a rămas fără un picior, a oferit declarații în fața anchetatorilor.

Imagine înainte și după accident / foto: ISU CCTV
Imagine înainte și după accident / foto: ISU CCTV

\Conform surselor judiciare citate de News.ro, tânărul a explicat că a pierdut controlul asupra volanului din cauza unor denivelări semnificative pe asfalt.

În același timp, cel de-al doilea tânăr, în vârstă de 19 ani, care i-a încredințat autoturismul adolescentului fără permis de conducere, a ales să își exercite dreptul de a nu face declarații. Aceasta decizie a fost confirmată de sursele judiciare menționate anterior.

Contextul accidentului și evoluția anchetei

Accidentul a avut loc pe 28 iulie, în jurul orei 19:30, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon.

Conform informațiilor, un autoturism condus de adolescentul de 17 ani a lovit doi copii – un băiețel de 9 ani și o fetiță de 7 ani, care erau frați.

În urma impactului, băiatul a decedat pe loc, iar fata a fost transportată de urgență la spital, unde a fost necesară amputarea unui picior.

Șoferul a abandonat vehiculul la fața locului și a fugit. El a fost localizat și reținut după câteva ore, fiind identificat ca fiind adolescentul de 17 ani fără permis de conducere.

Procurorii au stabilit ulterior că cel de-al doilea tânăr, de 19 ani, cu permis de conducere, era doar pasager în autoturism și nu a fost implicat direct în conducerea vehiculului.

Surse judiciare au informat că imaginile au fost surprinse pe Şoseaua Gara Căţelu din Capitală, la scurt timp după ce autoturismul implicat în accident fusese filmat de o cameră de bord, avându-l la volan pe bărbatul de 19 ani.

Autorul accidentului a fost arestat

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a anunţat joi preluarea dosarului privind accidentul în care un copil a decedat și sora sa a fost grav rănită, suferind amputarea unui picior. Accidentul a fost provocat de un tânăr de 17 ani, fără permis de conducere.

În urma accidentului, adolescentul a fost arestat, iar bărbatul de 19 ani care i-a încredințat autoturismul a fost plasat sub control judiciar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
turkey 4181647 1280 jpg
cosmin jpg
dovleac jpg
front 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net