Fiul lui Dumitru Buzatu, primele declarații după arestarea baronului de Vaslui. De ce nu a fost să-și vadă tatăl

Tudor Buzatu, fiul președintelui Consiliului Județean Vaslui, baronul PSD arestat, a făcut dezvăluiri. A vorbit despre starea de sănătate a tatălui. A precizat și care a fost ultima discuție avută cu acesta. 

Dumitru Buzatu a fost arestat preventiv Foto: Facebook
Dumitru Buzatu a fost arestat preventiv Foto: Facebook

Ce spune Tudor Buzatu despre arestarea tatălui

Tudor Buzatu susține că a aflat de arestarea tatălui său de la televizor. „Am aflat ulterior perchezițiilor DNA, am aflat în primă fază că sunt niște percheziții la domiciliul tatălui meu, m-am dus să văd ce se întâmplă și ulterior am aflat că a existat un flagrant”, spune el, scrie Antena3CNN.ro

Bărbatul spune că nu a participat la nicio partidă de pescuit alături de Emil Savin și de tatăl său înainte ca acesta să fie arestat. „Sunt informații eronate pe care le-am văzut în presă, eram în Vaslui în momentul în care au început perchezițiile DNA. Eu am aflat de la televizor, ca să fiu sincer. De la televizor și ulterior a fost un echipaj DNA la locuința mea care îl căuta pe domnul Buzatu care evident că nu era acolo pentru că era locuința mea. Și care a plecat, nu a făcut percheziții sau altceva. Eu locuiesc separat de tatăl meu”, mai spune el.  

Tudor Buzatu: „Nu eram apropiați"

„Tatăl meu și Emil Savin sunt prieteni de foarte mulți ani. Mergeam la pescuit din când în când la proprietatea domnului Savin. Mergeam și cu ginerele domnului Savin (Dl. Popica, n.red.), ce îmi este afin. El este nașul fiicei mele. Relații de amiciție semi-familiare prin alianță”, mai spune fiul lui Buzatu. „Nu eram apropiați. Nu făceam sărbători împreună. Nu! Cu ginerele lui mai făceam sărbători împreună câteodată. Este un prieten foarte vechi de-al meu”, mai explică Tudor Buzatu. 

Tudor Buzatu, ultima discuție cu tatăl

„Am vorbit ieri. A avut dreptul la apel telefonic. Mi-a spus să am grijă de animalele lui, de fermă, să văd ce fac mai departe. Să-mi cresc copilul, să îmi văd de viața mea”, a declarat Tudor Buzatu.  Acesta a precizat și despre nevinovăția tatălui. „Nu am vorbit despre asta. Și plus de asta este un atribut pe care îl are justiția. Ei vor hotărî vinovăția, nevinovăția, veridicitatea, felul cum s-au întâmplat lucrurile. Eu sunt încrezător în justiția din România și o să aștept deznodământul pe care îl vor da instanțele”, a punctat Tudor Buzatu.

Tudor Buzatu nu a fost să îl vadă pe tatăl lui 

Bărbatul a declarat că nu a fost să îl vadă pe tatăl lui, deoarece acesta nu are dreptul la vizite.„Până la judecarea apelului, la măsura arestării preventive nu poate primi vizite. A fost doar apărătorul”, a spus el. Potrivit acestuia, Dumitru Buzatu este într-o stare emoțională relativ bună. „Este într-o stare normală pentru un om care este arestat preventiv. Este într-o stare OK”, a declarat Tudor Buzatu. 

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net