Fiul lui Piedone, mesaj de revoltă pentru arestarea edilului: «Pentru mine ești un erou!»

12 mai 2022

Fiul lui Piedone, Vlad Popescu Piedone, a transmis un mesaj emoționant tatălui pe social media, în care și-a exprimat revolta cu privire la justiția din România. 

Cristian Popescu Piedone Inquam Photos Octav Ganea (5) jpg
Cristian Popescu Piedone foto: Inquam/Octav Ganea

Fiul lui Piedone, Vlad Popescu Piedone, este de-a dreptul revoltat de decizia judecătorilor care l-au condamnat pe tatăl său, edilul sectorului 5, la 4 ani de închisoare în dosarul Colectiv.

Tânărul consideră că tatăl său a fost ales drept ,,țap ispășitor" în dosarul Colectiv și susține că în toți acești ani de la marea tragedie, Piedone a fost hăituit constant. 

Citește și Piedone, arestat într-o piesă vestimentară de mii de euro, de la Prada

"Astăzi (n.red: 12 mai), justiția din România a arătat încă o dată că este strâmbă, nedreaptă și că judecă și condamnă în funcție de numele inculpatului. Piedone plătește pentru ceva ce nu a făcut, doar pentru că este PIEDONE! Încă un om pe care justiția îl condamnă pe nedrept!

Nu a fost suficientă pedeapsa de 7 ani, acești ultimi 7 ani în care zi de zi, noapte de noapte, tata a fost blamat, înjurat, hăituit… pentru ceva ce nu a făcut! Ați căutat un țap ispășitor… l-ați găsit? Sunteți mulțumiți?", a declarat Vlad Popescu Piedone, pe contul de Facebook

Fiul lui Piedone a menționat că atât el cât și familia sa vor lupta în continuare pentru a face dreptate fostului primar al Sectorului 5. 

,,Nu-i nimic! Mergem înainte mai puternici! Cu toate că astăzi am primit o lovitură, atât eu, cât și familia vom lupta pentru dreptate!

Tată, eu știu că ești nevinovat! Pentru mine ești un erou! Voi purta cu mândrie numele tău până te vei întoarce acasă! Voi avea grijă de mama, de Ana, de nepoții tăi, la fel cum o faci tu! Tu să fii puternic, așa cum știm că ești!

Tată, tu știi că oamenii te iubesc! Tu știi că ai făcut numai bine! Tu știi că indiferent de sentința de astăzi, Dumnezeu te iubește și te va aduce acasă curând!

Tată, te iubesc! Al tau fiu, Vlad Popescu PIEDONE!", a transmis Vlad Popescu Piedone, pe pagina sa de Facebook.

Cristian Popescu Piedone, condamnat la închisoare în dosarul Colectiv

Cristian Popescu Piedone a primit o sentință de 4 ani de închisoare, în mult disputatul dosar Colectiv. Primarul sectorului 5 a fost arestat de oamenii legii. Edilul a fost găsit vinovat de abuz în serviciu, în ceea ce privește eliberarea autorizațiilor de funcționare a Clubului Colectiv. 

Citește și Cristian Popescu Piedone, reacţie după condamnare. Ce le transmite părinţilor celor morţi la Colectiv

În urmă cu șapte ani, incendiul care a izbucnit la Clubul Colectiv avea să devină cea mai mare tragedie din România ultimilor ani. În urma incendiului, 62 de tineri și-au pierdut viața și alți 150 au rămas mutilați pe viață.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub oana roman png
survivor3 png
BeFunky collage (7) jpg
2 bd foto1 Hepta Mediafax Foto ZUMA Press Hepta jpg
Johnny Depp şi Amber Heard au divorţat în 2017, după 15 luni de căsnicie jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
cherries ge681e00cc 1920 jpg
extrageri loto
calendar ortodox 2021 17 mai sfantul apostol andronic si sotia sa iunia png
Insula Ko Samui din Thailanda jpeg
foto mare shutterstock 1383751604 jpg
elevi evaluare nationala jpeg