Florin Cîțu, mesaj comic după ce hackerii l-au transformat în Pamela Anderson

După ce a fost parodiat de hackerii de la Killnet, Florin Cîțu a încercat să râdă de necaz. Dacă i-a ieșit sau nu rămâne la latitudinea publicului, un public care s-a amuzat, însă, copios după ce fostul premier a apărut în „echipamentul” Pamelei Anderson, într-un clip trucat.

Florin Cîțu a fost parodiat de hackerii de la killnet
Florin Cîțu a fost parodiat de hackerii de la killnet

„Povestea de dragoste” dintre hackeri și Florin Cîțu a a continuat la mijlocul săptămânii, când premierul a reacționat după ce hackerii ruși de la Killnet au postat pe contul lor de Telegram un videoclip trucat în care fața lui Florin Cîțu a fost suprapusă peste corpul Pamelei Anderson din serialul Baywatch.

Cum a pornit scandalul dintre Florin Cîțu și hackeri?

La începutul săptămânii, fostul prim-ministru s-a arătat deranjat de faptul că a fost confundat cu Marcel Ciolacu de către hackerii de la Killnet, după atacurile cibernetice din ultimele zile.

„E bizar să ai poza președintelui Camerei Deputaților, să ai numele corect dar să îi greșești funcția. (....) În primul rând, nu ştiu ce hackeri sunt ăia care nu ştiu cine este preşedintele Senatului sau preşedintele Camerei Deputaţilor", a declarat Florin Cîțu la începutul săptămânii.

Hackerii de la Killnet n-au stat mult pe gânduri și s-au răzbunat pe președintele Senatului, trucând un clip în care au suprapus fața lui Florin Cîțu peste corpul Pamelei Anderson în celebrul serial din anii '90. Clipul era însoțit de mesajul: „nu fi ofensat, frumusețe”.

Florin Cîțu, reacție comică după parodia cu el în rolul lui Pamela Anderson

La două zile distanță după ce tot internetul s-a amuzat copios pe seama clipului cu Pamela Anderson și Florin Cîțu, președintele Senatului le-a transmis hackerilor că „nu-i stă bine în roșu”, făcând aluzie la costumul purtat în serial de fostul model Playboy. Totodată, Cîțu a precizat că cei care l-au parodiat „nici nu erau ruși, erau români”.

„În primul rând că nu îmi stă bine în roșu și niciodată nu îmi va sta bine în roșu. Ați văzut că nu era ceva profesionist acolo, ați văzut că nici nu erau ruși, erau români.

Partea bună e că arată cine este inamicul și dușmanul clar al rușilor care fac agresiune în Ucraina. Se pare că am fost edificat. Foarte bine, am susținut din primul moment sancțiuni economice mai dure împotriva Rusiei și susțin în continuare”, a declarat Florin Cîțu, comentând clipul video în care este parodiat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net