FOTO. George Simion şi-a botezat băiatul. Imagini superbe de la botez

Ultima actualizare:

Eveniment important în familia liderului AUR, George Simion. Liderul AUR a avut mari emoții sâmbătă, cu ocazia botezului băiatului său, Radu, numit astfel după numele bunicului acestuia.

image

Pe 24 aprilie, George Simion a devenit tată de băiat şi de atunci nu-şi mai încape în piele de fericire pentru că acum are o familie de nota 10, împreună cu soția sa Ilinca. Încă din momentul în care i s-a născut băiatul, liderul AUR vorbește peste tot în spațiul public despre băiatul său și despre viitorul pe care vrea să îl construiască pentru Radu și copiii României.

Ceremonia de creștinare a micuțului Radu a avut loc în Bucovina, în județul Suceava, la Biserica Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel din Rădăşeni. Liderului AUR și soției sale le-au fost alături cele două perechi de nași ai băiatului.

George și Ilinca Simion, alături de toți cei care au participat la botez, au optat pentru costume tradiționale românești.

„Gata, băiatul meu, de acum în rândul creștinilor”

Gata, băiatul meu, de acum în rândul creștinilor. Mama și tata te vor ajuta să crești MARE!”, a declarat președintele AUR, George Simion, după botez. Petrecerea de botez va fi una cu fast. Peste 1.000 de invitați îi vor fi alături lui George Simion în locația pe care a ales-o în Gura Humorului.

„O să fie o petrecere campenească, petrecere în aer liber fără caviar și icre. Vom avea proțap, grătar, chestii românești. Vor cânta Nicolae Voiculeț, Nicușor Iordan, Laura Olteanu. O să stăm afară, nu se întâmplă nimic în interior. Nu o să fim la costum, ci îmbrăcați în ie sau casual. Sperâm căt de curând să vină și al doilea copil. A zis doctora Ilincai 6 luni să așteptăm măcar. Sper să fim binecuvântați cu mulțt copii. ÎPS Teodosie ne-a zis să avem 7 că îi botează el. Să vedem câți vrea Dumnezeu, cât poate Ilinca”, a declarat liderul AUR.

Amintim că fiul lui George Simion s-a născut în ziua de 24 aprilie 2024.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
diferenta dintre vreme si clima jpg
Lina Medina 2 jpg
bataie intre doctorite jpg
muraturi freepik png
crestere salarii jpg
mihaela bilic instagram jpg
toma gheorghe cel mai batran criminal in serie din romania jpg
prosoape jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net