George Simion își ține în brațe primul moștenitor! Ilinca a adus pe lume un băiat: „M-ai făcut bogat!”

George Simion și soția sa, Ilinca, au devenit părinți pentru prima dată. În urmă cu doar câteva ore, tânăra a adus pe lume un bebeluș perfect sănătos, rodul iubirii dintre ea și liderul AUR. Fericitul anunț a fost făcut de către politician, prin intermediul unei postări pe Facebook. 

George Simion și Ilinca au devenit părinții unui băiețel / foto: Social media
George Simion și Ilinca au devenit părinții unui băiețel / foto: Social media

George Simion și Ilinca au devenit arhicunoscuți în urma nunții grandioase pe care au făcut-o anul trecut, într-o comună din Vâlcea. La scurt timp de la marele eveniment, a fost anunțat faptul că liderul AUR se pregătea să aibă un moștenitor. 

George Simion: „Mulțumesc, Ilinca mea!”

Atât George, cât și Ilinca trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, în ciuda criticilor aspre din cauza diferenței lor de vârstă. Se iubesc fără rețineri și trăiesc cele mai frumoase clipe din viața lor. Pe pagina personală de Facebook, politicianul a anunțat venirea pe lume a primului lor băiețel. De asemenea, liderul AUR a postat și o imagine cu soția sa, aflată pe patul de spital, recuperându-se după naștere. 

„Mulțumesc, m-ai făcut bogat: tată de băiat!(...) Mi se pare un efort ireal pe care soțiile noastre îl fac dând naștere. De aceea sunteți jumătatea noastră mai bună! Mulțumesc, Ilinca mea.”, a scris George Simion, pe pagina personală de Facebook.

Și-au dorit copii de la începutul relației 

La scurt timp după aflarea veștii că va deveni tătic, George Simion a anunțat, extrem de fericit, dorința acestuia și a soției sale de a avea o familie numeroasă.

„Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii. Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”, spunea George Simion, în urmă cu ceva timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep Facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Cara Delevingne  sursa   Shutterstock jpg
banner gabriela cristea png
Robert Moscalu a plecat din competiția Survivor All Stars 2024 de la PRO TV chiar în prima zi din săptămâna finalei
image png
banner grenada mama andreea tonciu png
banner gabriela lucutar png
După eliminarea de la Survivor All Stars 2024 Sorin Pușcașu își dorește o vacanță
florinel de la visina jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net