Gabriel, băiețelul de 3 ani aruncat de mama lui pe geam, în Botoșani, a ieșit miraculos din comă. Care au fost primele cuvinte rostite de copil

Ultima actualizare:

Micuțul de 3 ani, care a supravieţuit după ce mama lui i-a aruncat pe el și pe fratele mai mic de la balconul unui hotel din Botoșani, a supraviețuit ca prin minune impactului, iar starea sa se îmbunătățește. Săptămâna trecută, băieţelul a fost detubat chiar de ziua lui de naştere. „Starea lui este ameliorată, respiră singur și reacționează la stimuli", au spus medicii. 

Copilul a ajuns la spital, după ce a fost aruncat pe geamul unui hotel din lași Foto: Shutterstock
Copilul a ajuns la spital, după ce a fost aruncat pe geamul unui hotel din lași Foto: Shutterstock

Care este starea băiatului 

Cel mai probabil, băiatul de 3 ani va fi în custodia tatălui. Micuțul, însă va rămâne o perioadă bună sub stricta supraveghere a medicilor. El va fi transferat către Centrul de recuperare neuromotorie din București. În prezent, acesta se află la un spital din Iași, scrie Observatornews.ro.

Starea lui este ameliorată, respiră singur și reacționează la stimuli. Vorbim despre un miracol, despre emoții foarte puternice, atât pentru familia copilului, cât și pentru medici, care erau rezervați în privința stării sale de sănătate și asta pentru că traumatismul a fost unul extrem de sever. 

Copil aruncat pe geam Foto: Facebook
Copil aruncat pe geam Foto: Facebook

Ce a declarat tatăl copilului 

„A zis "papa" și "tata". Nu mă așteptam, am fost la el, am stat internat cu el câteva zile și a început așa dintr-odată să vorbească, să spună câteva cuvinte", a declarat tatăl copilului. Este o bucurie pentru noi că trăim acest moment în care acest copil începe recuperarea. Va fi transferat către centrul de recuperare neuromotorie din București. Sperăm să aibă o evoluție favorabilă", a subliniat Alina Belu, managerul Spitalului Sfânta Maria din Iași. 

Mămă care s-a aruncat de la fereastra unui hotel

Reamintim că, luna trecută, o mămică în vârstă de 23 de ani s-a aruncat de la fereastra unui hotel împreună cu cei doi copii, în vârstă de 2, respectiv 3 ani. Cel mic, Vlaldimir, a murit, iar cel mare, Gabriel, a fost adus în stare critică la Spitalul Clinic "Prof. Nicolae Oblu" din Iași.

Înainte de a recurge la acest gest, femeia a trimis un mesaj soțului. Mulțumesc că m-ai făcut să fac ceea ce nu voiam, sper să fii fericit acum că ai scapăt de noi și nu mai trebuie să ne trimiți bani, că am înțeles că asta era marea ta problemă. Îţi doresc ca toţi banii pe care o să îi ai de acum să îi păstrezi să ţii pui pe pipet....că niciodată nu ţi-au ajuns....regret tot ce am făcut cu tine până acum şi regret că m-am măritat cu tine, dar chestia era ca voiam să scap de acasă…..atât.

Cel mai rău îmi pare pentru copii, că ei nu au nicio vină. Dar nu îi pot lăsa așa ai nimănui. Nimeni nu o să îi iubească. Sper să fii fericit fără noi. Eu am încercat să fac totul pentru voi (tu, mama, tata şi etc etc) am lăsat copiii fără jucării sau haine sau altele ca să aibă toţi şi voi toţi m-aţi luat de fraieră”, a scris femeia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
autostrada a13 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net