Parlamentarii au telefoane de ultimă generație, care costă cât două salarii minime pe economie

Ultima actualizare:

Gerge Simion, copreședintele AUR, a declarat într-un interviu acordat jurnalistului Robert Turcescu, că deține un iPhone. Dispozitivul este însă unul de ultimă generație. 

image

George Simion face live-uri și le postează pe pagina sa de socializare folosind un telefon de ultimă generație, oferit de Camera Deputaților. 

„Sste un iPhone 12, cu cameră ultimul model. Și este nou, nu second hand, luat de la altcineva. Că se mai uitălumea și la fața omului. L-am primit așa cum au primit toti parlamentarii”, a spus Simion. 

În ziua protestului de la Palatul Parlamentului, protest împotriva certificatului verde, George Simion a avut probleme cu telefonul. El s-a plâns atunci de acest incident pe care l-a considerat bizar. Liderul AUR a povestit că toată ziua a întâmpinat probleme. El nu a putut fi contactat și nici nu a putut folosi iPhone-ul pentru a telefona. Se pare că dispozitivul s-a blocat. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net