Gest inconștient făcut de o tânără, pe Transfăgărășan. Și-a făcut selfie pe geamul mașinii, pe serpentine. VIDEO

Gest inconștient făcut de o tânără. Aceasta și-a făcut selfie pe geamul mașinii, aflată în deplasare pe serpentine, pe Transfăgărășan. Un martor care filma aglomerația a fost cel care a surprins-o pe femeie.

Tânăra își făcea selfie Foto: captură video
Tânăra își făcea selfie Foto: captură video

Tânăra și-a făcut selfie pe geamul mașinii

Femeiea a fost surprinsă în timp ce-și făcea un selfie stând pe geamul mașinii care se deplasa cu viteză pe serpentine, iar traficul era aglomerat. Un martor care filma aglomerația de mașini de pe șosea a surprins-o pe femeie în timp ce își făcea un selfie, stând pe geamul mașinii. La acel moment, Transfăgărășanul era extrem de aglomerat, iar coloane de mașini erau pe ambele sensuri de mers.  

Autoritățile trag un semnal de alarmă și spun că românii continuă să comită gesturi inconștiente în timp ce se află în zona de munte. După nenumăratele imagini cu turiștii care coboară din mașini pentru a se poza sau a hrăni urșii, acum această întâmplare a atras atenția publicului.

Bărbați atacați de un urs pe care îl hrăneau, pe Transfăgărășan

Imagini cu doi bărbați care hrănesc urșii pe Transfăgărăşan, iar unul dintre ei este atacat de animalul sălbatic, au devenit virale, pe 10 iulie 2024, pe rețelele de socializare. Cei doi indivizi, care coborâseră dintr-o maşină parcată pe marginea drumului, au aruncat mâncare către animalul sălbatic şi s-au fotografiat cu el. La un moment dat, ursul a devenit agresiv şi l-a atacat pe unul dintre ei.

Turistă care a fost ucisă de urs în Bucegi

În această săptămână, o tânără de 19 ani a fost ucisă, marți după-amiaza, pe traseul Jepii Mici, din Munții Buceg, de un urs. Tragedia s-a derulat în direct, cu dispecerii 112 în telefon, pentru că atât fata, cât și prietenul ei sunaseră, în paralel, să ceară ajutor. Intervenția i-a marcat profund și pe salvatorii montani: n cazul tinerei de 19 ani ucisă, marți după-amiaza, pe traseul Jepii Mici, din Munții Bucegi. Tragedia s-a derulat în direct, cu dispecerii 112 în telefon, pentru că atât fata, cât și prietenul ei sunaseră, în paralel, să ceară ajutor. Intervenția i-a marcat profund și pe salvatorii montani: „A fost ceva groaznic! Nu ne-am mai confruntat în ultimii 10-15 ani cu o situație așa gravă", au declarat, în exclusivitate pentru Digi24.ro, reprezentanții Salvamont Prahova.

„O echipă de intervenţie a Salvamont Prahova s-a deplasat în zonă şi, în urmă cu puţin timp, a coborât în rapel pe firul văii, unde au găsit victima, din păcate, decedată. Operaţiunea de recuperare este extrem de dificilă, din cauza terenului accidentat şi a prezenţei în continuare a ursului, care se afla la aproximativ 10-15 metri de salvatorii montani. Turistul care a văzut întregul eveniment şi a sunat la 112 a fost preluat de către jandarmii montani şi coborât în Buşteni”, a transmis Salvamont Prahova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net