Vacanță ruinată pentru o familie de români! Au fost la un pas de tragedie într-un sejur de lux

Ultima actualizare:

Este un loc de vis, care oferă condiții de lux tuturor oaspeților săi, la prețuri extrem de rezonabile. Din păcate, pentru o familie de turiști români, condițiile din acest loc din ce în ce mai popular au lăsat de dorit! Întreaga lor vacanță a fost ruinată de o problemă la care nu s-ar fi gândit niciodată!

Au fost la pun pas de tragedie într-un sejur de lux
Au fost la pun pas de tragedie într-un sejur de lux

Mai precis, potrivit celor de la adevarul.ro, familia de români a mers în Thailanda, un loc superb, care începe să devină din ce în ce mai popular printre românii care doresc o vacanță exotică la prețuri rezonabile.

Din păcate, datorită unor ciupituri de țânțar, copiii familiei au fost la un pas de moarte, după ce au fost infectați cu boli de temut! Pe pagina de Facebook „Grupul Familiilor Călătoare”, unul dintre părinți a povestit prin ce momente grele a trecut.

„Când paza bună nu e suficient de bună ca să treacă primejdia rea… Anul acesta am fost două săptămâni în Thailanda cu copiii. O excursie mult așteptată un an de zile și de adulți și de copii, care din păcate a lăsat un gust amar acum”, începe postarea de pe Facebook.

Familia de români a fost la un pas de tragedie în vacanță

Thailanda este o destinație tot mai populară / foto: Pixabay
Thailanda este o destinație tot mai populară / foto: Pixabay

Inițial, unul dintre copii părea că a răcit, însă simptomele sale ascuneau o realitate cruntă. „La două zile după ce am plecat din Khao Lak, copilul de 11 ani a răcit. Tușea din când în când și uneori, când intră într-o camera cu aer condiționat, zicea că îi e foarte frig. Mai rău se simțea când eram în mașini/avioane cu AC foarte rece, punea hanorac și geacă pe el. Cu un paracetamol sau nurofen, se simțea mai bine. Fără febra, fără muci sau alte simptome”, mai scrie pe Facebook unul dintre părinți.

„Am mai stat o săptămâna în Thailanda și în seara dinaintea plecării, cel al doilea copil (infant) avea ceva muci și a făcut febra 38,2. Răceală sau dinții, am putea zice. Dar cu inima strânsă, că deja îmi treceau toate gândurile prin cap.

La revenirea în țară, primului copil îi era „frig” și acasă, băgat sub pătură. Al doilea a făcut 38,4 febră la somnul de prânz. Așa că nu am mai stat. Am mers la Victor Babeș, unde i-a internat pentru analize”, mai este scris pe rețeaua de socializare.

Copiii fuseseră aproape de moarte

Se pare că rezultatele de la Victor Babeș au confirmat părinților toate temerile pe care le aveau. Cei doi aveau anticorpi specifici unor boli crunte, potențial letale. Mai precis, este vorba despre Dengue, Zika și Chikungunya. Asta în ciuda faptului că părinții lor făcuseră tot posibilul pentru a îi proteja pe cei mici în timpul excursiei.

„Testele rapide de boli tropicale au ieșit ok, însă cele de anticorpi, nu. - Infant: prezenți anticorpi Zika, Chikungunya - Copil 11 ani: prezenți anticorpi Zika, Chikungunya și Dengue. Dacă primele două nu creează probleme și doar acum putem spune că au imunitate, cu Dengue nu e așa simplu. O a două reinfectare poate duce la „severe Dengue”, hemoragii și chiar deces”, mai spune unul dintre părinți, pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net