Gică Hagi nu mai vrea să i se spună 'Rege' și a explicat de ce

Ultima actualizare:

Gică Hagi i-a uimit pe jurnaliști, luni când, la o conferință de presă la cerut acestora să nu i se mai spună „Regele”. Hagi, cel mai bun fotbalsit român al tuturor timpurilor, este supranumit „Regele” de cel puțin două decenii decând golurile și abilitățile lui de pe terenul de sport au adus în extaz fani de pe tot globul.

Gică Hagi nu mai vrea să i se spună „Regele”. Foto: Arhivă
Gică Hagi nu mai vrea să i se spună „Regele”. Foto: Arhivă

Hagi a spus că ar vrea ca referirile la el să fie făcute strict pe baza numelui său, iar porecla „Regele” să fie dată uitării.

Aş fi cel mai fericit dacă s-ar lua ca atare, opinia lui Gică Hagi. Punct. Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată. Eu sunt Gheorghe Hagi, adică Gică Hagi! Când îmi spuneţi pe nume, eu sunt cel mai fericit, nu-mi atribui absolut nimic. Şi cred că am arătat toată viaţa mea că sunt modest, că îi respect pe toţi", a declarat Hagi, conform Orange Sport.

Hagi, nemulțumit de echipa Naționalei

Afirmația a venit într-o conferință de presă în care Hagi s-a arătat extrem de nemulțumit de situația în care a ajuns echipa națională a României.

"Niciun meci, în momentul de faţă, pentru România, nu este uşor. Cea mai mare greşeală e să tratezi lucrurile aşa. Când tratezi lucrurile aşa, ştiţi ce se întâmplă? Pierdem 3-0 acasă şi nu pare nimic ieşit din comun. 3-0 acasă cu Muntenegru! Şi lumea râde. Eu aşa am văzut la TV. Asta e gravă, gravă, gravă, e grav rău! Dacă aşa pare normal… De aceea a venit Petrescu şi a zis că toate meciurile sunt grele", a spus Gică Hagi, vădit nemulțumit de situația din fotbalul românesc.

„E opinia lui Hagi”

„Eu gândesc altfel. Dacă România a ajuns aşa, atunci chiar are o problemă. Eu cunosc o altă Românie, altfel de jucători, altă mentalitate, altfel de creativitate, ştiu cât de buni suntem, ştiu ce potenţial avem. Dar dacă tratăm lucrurile aşa cum aţi pus întrebarea, ajungem să luăm 3-0 acasă, dar nu se întâmplă nimic. Am zis şi eu opinia mea, chiar dacă unii se supără, unii zic că Hagi atacă. Hagi nu atacă, eu nu mai joc fotbal, doar îmi da cu părerea. E opinia lui Hagi" a spus Hagi.

„Aş fi cel mai fericit dacă s-ar lua ca atare, opinia lui Gică Hagi. Punct. Să nu mai fiu numit nici Rege, nimic, niciodată. Eu sunt Gheorghe Hagi, adică Gică Hagi! Când îmi spuneţi pe nume, eu sunt cel mai fericit, nu-mi atribui absolut nimic. Şi cred că am arătat toată viaţa mea că sunt modest, că îi respect pe toţi", a continuat Hagi.

România va debuta în preliminariile pentru EURO 2024 pe 25 martie, cu Andorra, iar trei zile mai târziu va juca acasa cu Belarus.

image
image
image
image
image
image
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net