Gică Hagi e convins că fiul lui, Ianis, va rămâne la Glasgow Rangers

Antrenor la Farul Constanţa, Gică Hagi a lăsat să se înţeleagă că fiul său, Ianis, îşi va prelungi contractul lui Glasgow Rangers. ”Regele” a subliniat că acesta a avut un an extraordinar şi este apreciat la clubul scoţian.

Ianis Hagi se simte bine la Glasgow Rangers (Foto: EPA-EFE)
Ianis Hagi se simte bine la Glasgow Rangers (Foto: EPA-EFE)

Întrebat, marţi, într-o conferinţă de presă, ce mai face Ianis şi cum a fost întâlnirea cu acesta, Gică Hagi a răspuns: “Am fost bine. Ne-am simţit bine împreună. Am vorbit. Avea nevoie să stăm împreună familia. Am stat puţin, foarte puţin chiar, o săptămână. Arată bine. E motivat. Apropo, aşa am auzit şi cred că e din sursă sigură, că doresc să reînnoiască înțelegerea cu el. Nu aşa cum se scrie prin presă pe la noi. A jucat foarte bine. A avut un an extraordinar, foarte bun. E apreciat acolo”.

Ianis Hagi a ajuns la Glasgow Rangers în iarna 2019-2020, când a fost împrumutat de la clubul belgian Genk, cu posibilitatea ca aceasta să-l achiziţioneze definitiv la finalul anului, pentru cinci milioane de euro. În 27 mai 2020, gruparea scoțiană a anunţat transferul definitiv al românului. Echipa din Glasgow a confirmat atunci vestea fusese dată de Genk: "Rangers poate confirma că Ianis Hagi a fost de acord să se alăture clubului pe termen lung".

Născut în 22 octombrie 1998, la Istanbul, Ianis Hagi s-a format ca fotbalist la Steaua (2007/2008) și Academia ”Gică Hagi” (2009-2015). Ca senior, el a debutat la Viitorul Constanța, în 2015. Apoi a jucat la AC Fiorentina (2016-2018), Viitorul Constanța (2018/2019) și KRC Genk (2019/2020). Pentru Glasgow Rangers, Ianis a disputat 79 de meciuri și a marcat 14 goluri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Mioveni Unirea Slobozia (Sportpictures) jpg
Farul Rapid (Sportpictures) jpg
Sepsi OSK Sfantu Gheorghe FCSB (Sportpictures) jpg
Ana Maria Branza (Sportpictures) jpg
FC Botosani Dinamo (Sportpictures) jpg
Olimpiu Morutan (Sportpictures) jpg
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net