Grav accident în Bucureşti, după ce o mașină și un tramvai s-au ciocnit. Șoferul a fost declarat mort. Vatmanul, suspect că ar fi consumat substanțe interzise

Un tragic accident s-a produs joi dimineața, pe șoseaua Progresului din București, soldat cu moartea unui bărbat. Incidentul a avut loc în jurul orei 7:20, în Sectorul 5 al Capitalei, când autoturismul condus de victimă a intrat în coliziune cu un tramvai.

Șoferul nu a mai putut fi salvat FOTO Facebook
Șoferul nu a mai putut fi salvat FOTO Facebook

Potrivit informațiilor oferite de Brigada Rutieră, accidentul s-a produs în momentul în care șoferul autoturismului a efectuat un viraj la stânga peste calea de rulare a tramvaiului, care circula în aceeași direcție.

Impactul a fost fatal pentru conducătorul autoturismului, acesta rămânând încarcerat în vehicul. După ce a fost extras, s-a constatat că bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Vatmanul ar fi fost sub influența substanțelor psihoactive

Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul, analizând toate detaliile ce ar putea clarifica dinamica evenimentului. Vatmanul tramvaiului a fost supus unui test cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Cu toate acestea, în urma testării preliminare cu aparatul DrugTest, au apărut suspiciuni privind prezența unor substanțe psihoactive în organismul său.

Polițiștii au subliniat că rezultatele acestui test nu constituie o probă oficială în dosarul penal. În consecință, vatmanul a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice, care vor stabili cu exactitate dacă acesta consumase substanțe interzise înainte de accident.

În urma accidentului, circulația tramvaielor pe șoseaua Progresului a fost complet blocată în ambele direcții. Liniile de tramvai 1, 10, 11, 25 și 47 au fost afectate, blocajul având loc în zona stației Inox.

Pentru a gestiona situația și a prelua fluxul de călători, Societatea de Transport București (STB) a anunțat înființarea unei linii navetă, 625, care circulă între stațiile Șura Mare și Piața Danny Huwe.

Ancheta este în desfășurare, iar autoritățile continuă cercetările pentru a stabili toate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident tragic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index webp
dovleac istock jpg
tigara fum  dependenta  productie tigari   foto pixabay jpg
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cora pearl
explozii liban afp jpg
pestera ghetarul focul viu jpg
caius covrig jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net