Greva STB s-a încheiat, războiul între sindicat și conducere continuă. Ce urmează

Mijloacele de transport ale STB și-au reluat circulația după cinci zile de grevă, dar în societate continuă războiul dintre directorul Adrian Criț și liderul de sindicat Vasile Petrariu. Primul susține în continuare că organizatorii grevei vor fi concediați. Până acum, 15 salariați au fost deja audiați de poliție ca urmare a unor plângeri penale făcute de conducerea STB

Adrian Criț a anunțat că abonamentele STB rămân valabile cu durata grevei
Adrian Criț a anunțat că abonamentele STB rămân valabile cu durata grevei

Directorul STB vrea concedierea organizatorilor grevei

Directorul general al STB, Adrian Criţ, a anunţat marți că nu a renunțat la ideea de a-I face să plătească pe organizatorii grevei din transportul public de suprafață. El a anunțat că se fac verificări pentru identificarea tuturor celor care au participat la declanşarea protestului ilegal, aceştia urmând a fi cercetaţi de Comisia de disciplină.

Criţ a precizat conform news.ro că vor exista ”cu siguranţă” concedieri, anunţând, totodată, că există foarte multe solicitări de angajare. Directorul STB a precizat că toate abonamentele vor fi prelungite cu durata grevei.

Vasile Petrariu este liderul celui mai mare sindicat din STB. Captură stirileprotv.ro
Vasile Petrariu este liderul celui mai mare sindicat din STB. Captură stirileprotv.ro

Liderul celui mai mare sindicat din STB,  audiat la Poliție

În timp ce directorul STB făcea aceste declarații, liderul celui mai mare sindicat din STB, Vasile Petrariu era audiat marți la unul dintre sediile Poliției Transporturi-transport în comun.

La fel ca alți 14 colegi chemați anterior în fața anchetatorilor și-a rezervat dreptul de a nu declara nimic. Întrebat dacă sindicaliştii mai cer demisia lui Adrian Criț, liderul de sindicat Petrariu a explicat:

”Aseară am avut o discuţie cu membrii CA la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, care a durat peste 2 ore, am discutat toate aceste problemele, inclusiv revendicarea referitoare la demisia directorului general. Membrii CA au venit cu rugămintea să vorbim cu salariaţii pentru a-şi relua activitatea, ei angajându-se să preia ei problemele noastre(...)Au spus că situaţia asta i-a luat pe nepregătite şi nu au avut timp să pregătească o fundamentare în acest sens”, a spus Petrariu conform aceleiași surse

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net