Hagi, nemulțumit de prețul cu care a fost cumpărat tricoul lui. „Sincer? În timpurile care sunt...”

Ultima actualizare:

Gică Hagi, Dan Petrescu, Marius Lăcătuș, Ioan Ovidiu Sabău și Florin Răducioiu au venit astăzi în fața jurnaliștilor la o conferință de presă pentru toate detaliile despre marele eveniment din această seară. Generația de Aur va disputa meciul de retragere contra selecționatei mondiale, antrenată de către Jose Mourinho. Vineri seara a avut loc un dineu la care a participat toată spuma fotbaliștilor din anii '80-'90. Tot vineri seara, s-a organizat o licitație la care au fost vândute tricourile vedetelor din fotbal. Gică Hagi a râs, dar a spus și că se puteau da mai mulți bani pentru tricoul lui, având în vedere că aceștia vor merge la copiii defavorizați.

Cine a cumpărat tricoul lui Hagi

Gica Hagi 1 1280x720 jpg

Gică Hagi (59 de ani), liderul Generației de Aur, a fost în centrul atenției și la dineul care a precedat marele meci de pe Arena Națională.

Vineri seara, la Radisson, a avut loc dineul oficial, acolo unde s-a adunat întreaga cremă a fotbalului românesc. Un punct de atracție al serii l-a reprezentat acțiunea caritabilă de vânzare a tricourilor fotbaliștilor care se vor afla pe terenul celui mai mare stadion din România.

La licitație, tricoul lui Gică Hagi s-a vândut cu o sumă frumoasă de 30.000 de euro. Cea care l-a achiziționat este Veronica Schmidt, soția celui care controlează grupul Automobile Bavaria, unul dintre sponsorii echipei Farul, antrenată de Hagi. „Regele” a glumit și a spus că se putea și mai mult.

Să fiu sincer? În timpurile care sunt, nu”, a răspus Hagi râzând la întrebarea dacă prețul dat pe tricoul lui este cel corect.

„Se putea și mai bine, cu toate că spun respect domnului Schmidt, care a cumpărat tricoul.

Este o sumă care nu e nici mică, dar e clar că se putea și mai bine. Pentru copii, nu pentru mine, pentru că este clar că banii se duc la copii”, a spus Hagi, la conferința de presă organizată înaintea partidei, conform Digi Sport.

Dan Șucu a cumpărat trei tricouri

La gală a fost prezent și omul de afaceri Dan Șucu. El a plecat acasă cu trei tricouri, fiinf cel mai activ la licitația de vineri seară.

Finanțatorul echipei Rapid a achiziționat tricoul lui Jose Mourinho, cu 16.000 de euro, dar și pe cele ale lui Rivaldo și Hristo Stoichkov.

Hristo Stoichkov a cumpărat tricoul lui Gică Popescu pentru 10.000 de euro. Ar fi vrut să achiziționeze și tricoul lui Hagi.

Ce tricou a cumpărat Hagi

Hagi nu a lecat nici el cu mâna goală de la licitație. El a cumpărat tricoul lui Ilie Dumitrescu, pentru suma de 6.000 de euro. Ulterior, la microfon, ”Regele” a spus că a făcut acest demers pentru a se revanșa pentru pasa de gol primită de la ”Mister” în victoria României cu Argentina, scor 3-2, de la World Cup ’94.

Vineri seara a avut loc prima etapă a licitațiie, urmând ca a doua să aibă loc vineri 31 mai 2024, exclusiv online, de la ora 12.00.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
restaurant jpg
loto
Banner Grecia
palatul de la Potlogi jpeg
index webp
imparat jpg
Restaurant nota de plata FOTO Shutterstock jpg
bucuresti casa poporului pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net