„Ia uite vere ce de bani”. Un jandarm a primit toate salariile angajaților din unitate. Câți bani avea în cont

Ultima actualizare:

Șoc total pentru un jandam în momentul în care și-a verificat contul pentru a vedea dacă a primit salariul. Omului nu i-a venit să creadă când a văzut că banii nu numai că intraseră, dar suma era uriașă. O eroare a făcut ca toate salariile colegilor din unitate să fie virate spre un singur cont. 

„Ia uite vere ce de bani”

Un jandarm din București s-a trezit în cont cu toate salariile angajaților din unitate
Un jandarm din București s-a trezit în cont cu toate salariile angajaților din unitate

Eroul întâmplării este un jandarm din Gorj dar care este angajat la o unitate din București. Vineri, el s-a trezit în cont cu o sumă uriașă de bani, după ce, dintr-o greșeală, toate salariile angajaților au fost virate în contul lui. Astfel, omul s-a trezit cu peste 1.600.000 de lei, echivalentul a 300.000 de euro.

Surse din Jandarmerie au declarat că banii au fost redirecționați către un jandarm originar din Gorj, angajat la o unitate din Capitală, potrivit Gândul.

„Ia uite vere, ce de bani! Cum să nu vii la jandarmi? Într-o lună îți iei Lamborghini, într-o lună iaht. Dau așa până mâine”, spune el într-o înregistrare video în care se observă suma mare pe care o are în cont.

Jandarmul a realizat o filmare cu banii pe care i-a primit în cont. Sursă foto: captură video Gândul
Jandarmul a realizat o filmare cu banii pe care i-a primit în cont. Sursă foto: captură video Gândul

Colegii din unitate au rămas fără bani tot weekendul

Eroare i-a costat scump pe restul angajaților, sute de jandarmi din unitate, care nu și-au mai primit banii în ziua de vineri și au rămas cu buzunarele goale peste weekend. Conducerea unității a transmis că banii vor fi virați către fiecare în parte luni, 15 aprilie.

Din primele informații, angajații de la unitatea respectivă care aveau cont la o anumită bancă sunt cei care nu au primit remunerațiile la timp.

Jandarmul care a primit și salariile colegilor în contul său a realizat o înregistrare video în care arăta câți bani avea în cont, iar suma era una de peste 1.600.000 de lei.

După ce a fost sesizată eroarea, frumoasa sumă de bani din contul jandarmului din Gorj a fost retrasă.

Reprezentanții Jandarmeriei Capitalei au precizat că situația a fost remediată și că se fac verificări cu privire la cauza acelei erori tehnice.

„Din cauza unei erori tehnice de încărcare și preluare a unui fișier electronic, drepturile salariale aparținând unui grup de cadre militare ale Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București au fost virate în contul unui singur cadru militar al unității noastre din acel grup.

La acest moment, se fac verificări cu privire la cauza acelei erori tehnice, fiind pentru prima dată când unitatea noastră se confruntă cu o astfel de situație”, au declarat reprezentanții Jandarmeriei Capitalei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net