Ia viza de flotant, neamule! Costă până la 300 de euro

20 februarie 2015
image
Mul┼úi p─ârin┼úi ├«┼či pun acum vize de flontat pe buletine

Afacerea vizelor de flotant e ├«n floare. Mul┼úi rom├óni ┼či-au scos ofertele la mezat, iar Internetul este plin de astfel de anun┼úuri. Pentru sume care ├«ncep de la 60 de euro ┼či ajung la 300 de euro, po┼úi avea domiciliul ├«n orice col┼ú al Capitalei.

Nu po┼úi s─â-┼úi ├«nscrii copilul la orice ┼čcoal─â, ci doar la cea de care apar┼úii. Acest criteriu este valabil de trei ani ├«ncoace. P─ârin┼úii, ├«ns─â, nu sunt de acord cu asta ┼či v├óneaz─â ├«n continuare cele mai bune unit─â┼úi de ├«nv─â┼ú─âm├ónt. ┼×i cum legea nu se mai schimb─â, s-a inventat o metod─â de a o fenta. Viza de flotant. Dac─â au pe cineva care locuie┼čte cu acte ├«n zona ┼čcolii ┼úintite ┼či sunt lua┼úi ├«n spa┼úiu, problema e ca ┼či rezolvat─â. A┼ča s-a n─âscut afacerea vizelor.

ÔÇŁOfer viz─â de flontat sectorul 1, pentru Liceul CervantesÔÇŁ sau ÔÇŁOfer viz─â flotant pentru ├«nscriere la ┼×coala 5, din Pia┼úa AmzeiÔÇŁ. Astfel de anun┼úuri sunt g├órl─â ┼či acoper─â toat─â Capitala. ┼×i ├«n alte ora┼če ale ┼ú─ârii exist─â oameni care sunt gata s─â le fac─â str─âinilor buletin pe adresa lor. ┼×i cu c├ót zona este mai de fi┼úe, cu at├ót pre┼úul urc─â. Spre exemplu, cei care stau ├«n buricul Bucure┼čtiului cer pentru o viz─â temporar─â, de 6 luni, 300 de euro, ├«n timp ce persoanele care locuiesc ├«n cartiere precum Drumul Taberei sau Militari mai las─â la pre┼ú.

ÔÇŁTrebuie s─â completa┼úi un formular, s─â achita┼úi taxa de timbru de 5 lei ┼či s─â aduce┼úi copie dup─â buletin. Ne vedem m├óine la eviden┼úa popula┼úiei ┼či rezolv─âm problema imediat. La urgen┼ú─â viza e gata ├«n dou─â zile, altfel a┼čtepta┼úi ┼čapte zile. Nu v─â face┼úi probleme, c─â oamenii de acolo sunt dr─âgu┼úi ┼či nu ne pun be┼úe-n roate. Am mai ajutat ┼či alte persoane ca s─â-┼či poat─â ├«nscrie copiii la ┼čcolile 117 ┼či 159. Totul v─â cost─â 100 de euroÔÇŁ, ne-a spus Elena Tudorache, ├«n momentul ├«n care ne-am ar─âtat interesa┼úi de anun┼úul s─âu.

image
Mul┼úi p─ârin┼úi ├«┼či pun acum vize de flontat pe buletine

Domnul Costescu ┼či-a scos adresa la mezat la cererea copiilor s─âi contra sumei de 150 de euro. ÔÇŁCopiii au v─âzut c─â se caut─â vizele astea ┼či au zis s─â lu─âm ┼či noi un ban. Avem apartamentul l├óng─â ASE. Ne ├«n┼úelegem la pre┼ú, important este s─â rezolva┼úi problemaÔÇŁ, ne-a m─ârturisit b─ârbatul.

┼×i nu e de mirare c─â se ├«nt├ómpl─â astfel de lucruri. Legea nu impune ca la o adres─â s─â apar─â un anumit num─âr de persoane. ├Äntr-un apartament din Ia┼či, spre exemplu, figureaz─â cu domiciliul 200 de persoane.

image
Oferta pentru Piaţa Amzei se ridică la 150 de euro

┬ź├Än luna februarie sunt lua┼úi ├«n spa┼úiu cu 15% mai mul┼úi oameni┬╗

├Än ultimii trei ani, num─ârul de vize de flotant cre┼čte ├«n luna februarie, atunci c├ónd ├«ncep ├«nscrierile la ┼čcoli. La fel s-a ├«nt├ómplat ┼či ├«n 2015. ÔÇŁVorbim despre o cre┼čtere de 15% fa┼ú─â de oricare alt─â lun─â din an. Se lucreaz─â la modificarea Legii 97/2005 privind eviden┼úa, domiciliul, re┼čedin┼úa ┼či actele de identitate ale cet─â┼úenilor rom├óni. Exist─â probleme ├«n acest sens, au fost ┼či peti┼úii. Mai ales cu cet─â┼úenii moldoveni, care sunt lua┼úi ├«n spa┼úiu foarte u┼čorÔÇŁ, ne-au declarat surse din cadrul  Direc┼úiei de Eviden┼ú─â a Popula┼úiei din Capital─â.

image
Pentru alte cartiere pre┼úurile sunt mai mici ┼či pornesc de la 60 de euro

De luni ├«ncep ├«nscrierile la ┼čcoal─â

Prima etap─â a ├«nscrierilor pentru grupa preg─âtitoare ┼či clasa I ├«ncepe luni, 23 februarie. Atunci, unit─â┼úile de ├«nv─â┼ú─âm├ónt vor afi┼ča circumscrip┼úiile ┼čcolare ┼či num─ârul de clase. P├ón─â ├«n 13 martie, p─ârin┼úii pot depune dosarele, iar ├«ntre 16 ┼či 20 martie va avea loc repartizarea elevilor.

├Än 20 ┼či 21 martie se afi┼čeaz─â candida┼úii ├«nscri┼či, num─ârul de locuri r─âmase libere ┼či lista copiilor ne├«nscri┼či. ├Än 23 martie ├«ncepe a doua etap─â de ├«nscriere ├«n ├«nv─â┼ú─âm├óntul primar.

image
Pentru Liceul Cervantes viza cost─â 300 de euro

image
P─ârin┼úii dau bani, doar s─â ┼čtie c─â micu┼úii loc apuc─â un loc la o ┼čcoal─â de elit─â
bianca dragusanu
catalin eva maruta jpg
anda adam
BeFunky collage (10) jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
elon musk met gala 2022
1 pozitie somn jpg jpeg
1 menstruatie jpg jpeg
shutterstock 425022403 copy jpg
raceala covid alergie jpg
volodimir olena zelenski Foto EPA EFE (3) jpg