Idee genială a unui restaurant din București. Alege mâncarea pe care o vei găsi timp de 4 ani în meniu: „Pizza Nicușor Parmezan” sau „Pizza Gabriela Fior di Latte"

În această perioadă a campaniei electorale, o pizzerie a venit cu o idee genială. Clienții acestui local pot să voteze pizza preferată care să intre în meniul lor pentru un mandat de patru ani, scrie adevărul.ro

Idee genială a unui restaurant Foto: Pixabay.com
Idee genială a unui restaurant Foto: Pixabay.com

"Votează pizza preferată"

„Singurul loc în care ai ce să alegi. Votează pizza preferată care va intra în meniul nostru pentru un mandat de patru ani. E datoria ta să decizi ce mănânci, nu îi lăsa pe alții să aleagă pentru tine”, au declarat reprezentanții unei pizzerie din București. Clienții pot alege pizza preferată din cinci sortimente: Gabriela Fior di Latte, Nicușor Parmezan, Diana SOS Românesc, Popescu Pepperoni și Sebastian Burduf Nduja.

Cinci sortimente de pizza 

Cele cinci sortimente de pizza au descrieri separate: "Pizza Gabriela Fior di Latte" - Alege o pizza cu blat de Ilfov. Ingredientele atent selectate vin doar de la producători care poartă ie”. "Pizza Nicușor Parmezan" - „Alege pizza preferată a chiriașului. Ingredientele aranjate conform planului urbanistic local îți rezolva cu succes ecuația dintre foame și poftă”.

"Pizza Diana SOS Românesc": „Alege o pizza antieuropeană care te face să urli cu miros de usturoi. Făcută doar din ingrediente locale, pentru că mozzarella este inventată de daci și furată de romani”. "Pizza Popescu Pepperoni": „Alege o pizza care te corupe să o mănânci. Combinația de ingrediente poate pica greu, așa că este recomandat ca această pizza să fie mâncată cu încă 46 de rude”. "Pizza Sebastian Burduf Nduja" - „Alege o pizza care îți va da energie. Cârnații suculenți și proaspeți sunt maturați doar în diplome de la universități de renume din USA”.

Câți clienți au votat 

Statisticile arată că, în total, au votat 600 de clienți. Pe primul loc, cu 46% din voturi se situează Pizza Nicușor Parmezan, urmată de Gabriela Fior di Latte (20%), Popescu Pepperoni (17%), Sebastian Burduf Nduja (9%) și Diana SOS Românesc (7%).

Campanie electorală cu incidente 

Nici această campanie electorală nu a fost lipsită de incidente. Recent, candidatul din partea PSD la Primăria din Brădeni, județul Sibiu, a fost într-un scandal monstru. Rudele primarului Liviu Modoi l-au acuzat că le-a filmat casele fără a le ceară acordul. 

Spiritele s-au încins când fratele primarului a mers în locul de unde Dan Braga, candidatul PSD la Primăria Brădeni și fotograful angajat ridicau drona. Braga susține că a fost lovit cu biciul de către fratele primarului și că aceeași corecție ar fi primit-o și fotograful.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
2 soti britanici si au dat demisia au vandut casa au cumparat sat intreg franta 910120 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Gavin Newsom jpg
grecia jpg
RO BV Predeal train station jpg
money 1033647 1280 jpg
Ți ai renovat bucătăria și ai nevoie de un frigider nou jpg
2 africa de sud gradina shutterstock 1776108470 jpg jpeg
Vasile Gamalan  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net