Un candidat PSD a fost bătut cu biciul pentru că ar fi filmat casele primarului PNL cu drona. VIDEO

Ultima actualizare:

Campanie electorală cu biciul, într-o comună din Sibiu. Incidentul a avut loc între candidatul PSD și fratele primarului în funcție care este din partea PNL. Totul s-a întâmplat duminică seară, când aspirantul la primăria Brădeni a ridicat o dronă. De aici, ai izbucnit un scandal monstru cu familia primarului în funcție, fratele edilului i-a aplicat contracandidatului PSD o corecție cu biciul.

Loviți cu biciul

image

Candidatul din partea PSD la Primăria din Brădeni, județul Sibiu, a fost implicat duminică într-un scandal de monstru. Rudele primarului Liviu Modoi l-au acuzat că le-a filmat casele fără a le ceară acordul, relatează Ora de Sibiu.

Spiritele s-au încins când fratele primarului a mers în locul de unde Dan Braga, candidatul PSD la Primăria Brădeni și fotograful angajat ridicau drona. Braga susține că a fost lovit cu biciul de către fratele primarului și că aceeași corecție ar fi primit-o și fotograful.

„În timp ce îmi lansam video-ul de lansare cu un coleg de la Sibiu, la poartă la mine a venit familia primarului Liviu Modoi, împreună cu fratele lui și cu doi consăteni. Ne-au chemat la poartă și de aici a început tot scandalul.

Au început să mă lovească pe mine și pe colegul meu cu biciul, să ne adreseze injurii, amenințări cu moartea și insistau să treacă peste polițiști ca să ne bată.

Nu îmi este frică de ei, nu îmi este frică de ceea ce fac. Sunt dispus să merg până unde este nevoie. Îmi doresc mult să scăpăm, noi ca și comună, noi ca și familie, de astfel de oameni.

Nu este prima dată. De doi ani sunt amenințat în continuu de el. Pe unde mă întâlnește îmi adresează injurii, amenințări cu moarte, cum o să fiu lovit, cum o să văd ce o să pățesc, că o să rămân în scaun cu rotile. Încă are un foarte mare sprijin politic”, declară Dan Braga, candidatul PSD la Primăria Brădeni în videoclipul postat pe pagina de facebook.

„I-a dat două bice, dar doar fotografului”

Primarul comunei Brădeni, Liviu Modoi, spune că nu a fost de față și că fratele lui nu l-a lovit pe candidatul PSD, ci doar pe fotograf și asta pentru că era foarte nervos.

„Duminică a fost un târg de animale la Brădeni, unde era toată lumea. Dan Braga a adus un băiat să îl filmeze pentru campanie. Au ridicat drona deasupra casei părinților și a fratelui meu din satul Țeline.

Nu știu de ce au filmat curtea lor. Soția fratelui meu l-a sunat să vină acasă că cineva filmează de o jumătate de oră curtea. Ei filmau de la distanță, din capul satului.

Fratele meu a sunat la poliție și a mers la Brădeni, la poartă la Braga. A întrebat dacă e normal să i se filmeze în curte, după care, provocat și nervos, i-a dat două bice celui care filma”, a spus primarul comunei Brădeni, Liviu Modoi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net