Se construiește în viteză. Încă un drum expres este gata în proporție de 80%. Când va fi inaugurat

Ultima actualizare:

România are nevoie să își îmbunătățească infrastructura rutieră. În țară se lucrează intens la autostrada Moldovei, la cea care leagă Pitești de Sibiu, dar și la alte drumuri de mare viteză. Săptămâna trecută a fost deschis circulației drumul face legătura între centura Oradea şi Autostrada Transilvania, iar în curând românii vor circula pe un nou drum expres. Acesta este gata în proporție de 80 la sută și va fi finalizat până la finalul acestui an.

Mobilizare pentru drumul Brăila-Galaţi

image

Directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol, a anunțat sâmbără, 6 aprilie, că este o mobilizare bună pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi, unde lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 80%.

Potrivit șefului CNAIR, construirea acestui drumul expres de 10,77 km trebuie finalizată pănă la sfârşitul anului.

„Mobilizare bună pe şantierul drumului expres Brăila-Galaţi! Lucrările au ajuns la un stadiu fizic de 80%, iar constructuctorul român (Spedition UMB) montează grinzi la structura complexă de pe traseul drumului expres.

Această structură, formată dintr-un viaduct care traversează denivelat calea ferată şi dintr-un pod peste râul Siret, are o lungime totală de 1.780 m (din care 300 m este lungimea podului hobanat).

În paralel se lucrează la terasamente unde urmează aşternerea balastului stabilizat şi a straturilor asfaltice. În şantier constructorul a mobilizat 500 de muncitori şi 12 macarale de mare tonaj”, a scris Cristial Pistol, pe Facebook.

Directorul general al CNAIR a mai spus că trebuie finalizată construirea drumului expres Brăila-Galaţi (10,77 km) până la sfârşitul acestui an.

Pe șantier lucrează 500 de muncitori

Pe șantier lucrările se desfășoară într-un ritm alert.

„În şantier constructorul a mobilizat 500 de muncitori şi 12 macarale de mare tonaj. Construcţia drumului expres Brăila-Galaţi (10,77 km) trebuie finalizată până la sfârşitul acestui an", a punctat directorul CNAIR. Valoarea contractului pentru construcţia drumului expres Brăila-Galaţi (10,77 km) este de 371,41 milioane de lei (fără TVA), iar finanţarea este asigurată prin fonduri europene nerambursabile”, a mai anunțat Cristian Pistol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image png
iepure paste istock jpg
oua jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net