Imagini greu de privit! Cum a reușit un minor de 16 ani să omoare două tinere de 13 şi 16 ani

Ultima actualizare:

Durere nemărginită în județul Constanța, unde un minor de 16 ani a omorât două tinere de 13 şi 16 ani într-un accident cumplit. Imaginile captate de o cameră de supraveghere sunt cutremurătoare.

Cum a reușit un minor de 16 ani să omoare două tinere de 13 şi 16 ani Foto: colaj/captură
Cum a reușit un minor de 16 ani să omoare două tinere de 13 şi 16 ani Foto: colaj/captură

Tragedia s-a petrecut noaptea trecută în dreptul unei benzinării din localitatea Cobadin, județul Constanța. Un tânăr fără permis de concudere a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a izbit în plin un BMW.

Alături de minorul în vârstă de 16 ani se aflau în mașină două fete, dar și un alt băiat. Destinul a fost nemilos cu tinerele de 13 și 16 ani, acestea decedând pe loc în momentul impactului devastator. 

Vezi și: Ce destin tragic! Cine este Ionela, fata călcată de tramvai. „Așa tânără și frumoasă!”

Conform IPJ Constanţa, băieții din mașină au suferit răni corporale grave. Cumplitul accident din judeţul Constanţa a fost filmat de o cameră de supraveghere montată în intersecţia în care a avut loc tragicul episod.

Două tinere au murit într-un accident înfiorător. Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional

Pe imagini se poate observa cum şoferul unui autoturism marca Volkswagen a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în plin într-un autoturism care circula normal. 

În urma impactului, mașina condusă de minorul de 16 ani a ricoşat şi a lovit un alt autovehicul aflat în benzinărie. Tragedia în care au murit cele două fete s-a petrecut la ora 1:40.

Vezi și: Poveste dureroasă! Doi bărbați, gemeni identici, s-au stins la doar trei ore distanță. Ce a spus unul dintre ei, pe patul de moarte?

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele două mașini care s-au ciocnit erau conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Un minor a provocat un accident teribil!. Ce a transmis poliția din Constanța

„Astăzi, în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani. Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto de 16 ani și a unui alt pasager din același autoturism, de 17 ani, precum și vătămarea corporală ușoară a celui de-al doilea conducător auto", au transmis reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net