Imaginile groazei! Cum arată locul unde stația GPL din Crevedia a explodat. VIDEO

Au ieșit la iveală noi imagini care arată magnitudinea tragediei produse de exploziile care au avut loc sâmbătă, într-o stație GLP din localitatea dâmbovițeană Crevedia.

Locul unde s-au produs exploziile arată ca după război / foto: Facebook
Locul unde s-au produs exploziile arată ca după război / foto: Facebook

În imaginile surprinse de o dronă se pot vedea efectele exploziilor. Locul arată acum ca un peisaj desprins dintr-un război.

Bilanțul victimelor a crescut

Prima victimă arsă, rănită grav în urma exploziilor de la stația GPL din Crevedia, a murit. Femeia este soția bărbatului care a făcut infarct. Astfel, bilanțul a crescut la 2.

Înainte ca femeia să își dea ultima suflare, soțul ei a văzut-o arsă, a făcut infarct și, din păcate, a decedat, acesta fiind primul deces înregistrat sâmbătă la fața locului.

Șeful DSU Read Arafat a confirmat că victima arsă era soția bărbatului decedat după ce acesta suferise un infarct. Femeia a fost rănită în explozia inițială. Ea a fost operată și admisă în centrul de arși, cu 99% arsură pe suprafața corporală, instabilă hemodinamic de la sosire.

Decesul a fost pronunțat duminică la ora 12:05.

În prezent, bilanțul oamenilor răniți în timpul exploziilor de la Crevedia a ajuns la 58 de persoane, din care 43 sunt cadre ale MAI: 39 de pompieri, 2 poliţişti si 2 jandarmi, relevă datele transmise de IGSU.

La Spitalul de Arși sunt internați 2 pacienți în secția de chirurgie plastică, amândoi sunt stabili

La Spitalul Universitar e internat 1 pacient în secția de chirurgie plastică.

La Spitalul Elias - 1 pacient în stare stabilă - internat în secția de ORL.

La Spitalul Bagdasar Arseni s-au prezentat 13 pacienți dintre care: 2 au fost transferați la Milano, 2 sunt în ATI în stare gravă, 8 stabili internați în secția de chirurgie plastică și 1 pacient stabil în secția de chirurgie

În Spitalul Județean din Târgoviște a mai rămas internat un singur pacient în stare stabilă.

Mai mulți răniți au fost transferați în străinătate

Urmare acestui eveniment, a fost activat Mecanismul European de Protecţie Civilă, cu scopul realizării, în regim de urgenţă a transferului pacienţilor puternic afectaţi, pentru acordarea îngrijirilor medicale care se impun marilor arşi.

Primii pacienţi vor fi transferaţi cu o aeronavă aflată în dotarea MAPN, la o unitate sanitară din Bruxelles, urmând ca pe parcursul zilei de duminică să se realizeze şi altele, în vederea efectuării intervenţiilor medicale de specialitate.

Astăzi, la ora 12.00, doi răniți grav au aterizat la Milano. Pacienții au fost preluați de ambulanțe și sunt pe drum spre Spitalul San Raffaele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net