Încă un accident grav s-a produs în Bulgaria! Balcic, locul unei tragedii de proporții, unde doi români au fost răniți

Ministerul Afacerilor Externe transmite că un nou accident s-a produs în Bulgaria, mai exact în Balcic. Din păcate, au fost implicați mai mulți români aflați în două autoturisme.

accident balcic jpg

MAE a transmis cu ajutorul Ambasadei României din Republica Bulgaria că un accident rutier s-a produs pe data de 8 august 2022, la orele prânzului (13:30), între localitățile Tsarichino și Kremena, în țara vecină. Dintre cele trei autoturisme implicate în tragedie, două erau înmatriculate în România. Potrivit celor mai recente date comunicate de autoritățile autohtone, mai multe persoane au fost rănite.

S-ar putea să te intereseze: Accident tragic în București! Un muncitor a ars de viu în canalul în care lucra, fix lângă Biblioteca Centrală

Bilanțul relevă faptul că doi dintre tăniți erau români, în timp ce alte două persoane, care aveau altă naționalitate, au decedat. Ceilalți patru cetățeni români care au fost implicați în accident au scăpat nevătămați, fără leziuni și alte probleme. Autoritățile din Bulgaria au deschis o anchetă, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Doi ucraineni morți în Bulgaria, într-un accident în care au fost răniți mai mulți români

Presa bulgară anunță că persoanele decedate în urma impactului sunt de origine ucraineană. În mașina cuplului se afla și copilul lor în vârstă de doar 8 ani, care acum se află la spitalul din Dobrich și luptă pentru viață. La aceeași unitate medicală se află și românii răniți. Accidentul a fost produs de mașina cu numere de înmatriculare din Ucraina, care a intrat pe contrasens.

Află mai multe: Accident devastator la Hollywood! Celebrul actor nu a mai avut nicio șansă! Se repetă istoria Paul Walker!

Apoi, automobilul s-a rostogolit de mai multe ori și a lovit autoturismul românesc, transmit reprezentanții Direcției Regionale a Ministerului Afacerilor Interne. Reprezentanții Ambasadei au solicitat informații suplimentare cu privire la victimele din România și au aflat că aceștia se află în stare gravă, la secțiile de terapie intensivă și chirurgie, medicii făcând toate eforturile necesare.

 Amintim faptul că în urmă cu doar câteva zile un alt accident a avut loc în Bulgaria, la Veliko Târnovo, unde autocar plin de pasageri s-a lovit puternic de o altă mașină. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net