Accident devastator la Hollywood! Celebrul actor nu a mai avut nicio șansă! Se repetă istoria Paul Walker!

Ultima actualizare:

Celebrul actor Roger E. Mosley, vedeta „Magnum P.I.” a murit într-un mod tragic la vârsta de 83 de ani, în cursul zilei de duminică. Starul de la Hollywood avusese un accident de mașină cu doar trei zile înainte să își piardă viața, iar fiica sa susține că organismul i-a cedat în urma rănilor suferite.

image

Mosley a fost implicat într-un accident de mașină săptămâna trecută, care l-a lăsat paralizat mai jos de umeri, a declarat fiica sa Ch-a pe Facebook. „Săptămâna trecută, tatăl meu Roger E Mosley a fost implicat într-un accident de mașină major care l-a lăsat paralizat de la umeri în jos”, a scris Ch-a. „Este într-o stare critică, dar luptă din greu”.

Roger E. Mosley a murit într-un accident de mașină
Roger E. Mosley a murit într-un accident de mașină

S-ar putea să te intereseze și :Andra și Răzvan Gogan, tratament de VIP la Hollywood. Cu ce vedetă internațională s-au întâlnit

Duminică, însă, ea a dezvăluit, printr-o alte postare, că tatăl său a murit. Apoi, a confirmat pentru Hollywood Reporter că decesul s-a produs din cauza rănilor pe care le-a suferit în urma coliziunii.

Familia lui Roger E. Mosley, îndurerată!

Într-o postare pe rețelele de socializare, C-ha a scris: „Nu am putea niciodată să deplângem un bărbat atât de uimitor. Ar URÎ orice lacrimă care cade în numele lui. Este timpul să sărbătorim moștenirea pe care a lăsat-o nouă tuturor. Te iubesc tati. Și tu m-ai iubit. Inima mea este frântă, dar sunt puternică. Voi avea grijă de mami, iubirea ta de aproape 60 de ani. M-ai crescut bine și ea este pe mâini bune. Stai liniștit”

Nu rata nici: Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck, accident după ce a fost lăsat la volanul unui Lamborghini! VIDEO

Mosley a apărut ca Theodore „TC” Calvin în opt sezoane ale emblematicei drame criminale din anii '80, alături de Tom Selleck. Theodore, care conducea o afacere cu elicoptere, îl ajuta adesea pe personajul lui Tom Selleck, anchetatorul privat Thomas Magnum, să scape de necazuri ducându-l cu avionul în Hawaii. Cel mai mare rol de film al celebrului actor originar din California a fost în Leadbelly, care a avut premiera în 1976.

Mosley a luat o pauză de la actorie în 2010, dar apoi a ieșit din pensie pentru a apărea într-un episod din Magnum P.I. refăcut, intitulat A Kiss Before Dying în 2019. Mosley are o relație cu Toni Laudermick din 1976 și împreună o au pe Ch-a. Anterior a fost căsătorit cu Sandra Locke, în anul 1960, dar au divorțat doar doi ani mai târziu. Au doi copii împreună, însă rar vorbea despre această parte a vieții sale, pe care a avut grijă să o țină privată.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image
actualitate.net
image
actualitate.net