Incendiu puternic la o locuință din Vaslui! Proprietara a fost găsită moartă

Tragedie în Ajunul Crăciunului! Pompierii din Vaslui au intervenit, vineri seară (24 decembrie), pentru stingerea unui incendiu puternic care a cuprins o locuinţă din cartierul Gura Bustei din municipiul Vaslui. Două persoane au fost evacuate, una fiind intoxicată cu monoxid de carbon. Proprietara imobilului a fost găsită mortă în interiorul locuinței. Femeia a avut arsuri profunde.

image

«Proprietara locuinţei a fost găsită decedată în podul casei. Victima, în vârstă de 65 ani, prezentă arsuri profunde», a anunțat ISU Vaslui.

O femeie de 65 de ani a ajuns la spital, intoxicată cu monoxid de carbon

Salvatorii au anunțat că din casă au fost evacuate alte două persoane. Una dintre ele a ajuns la spital în stare de inconștiență, fiind intoxicată cu monoxid de carbon.

«Incendiu izbucnit la o locuinţă din cartierul Gura Bustei, din municipiul Vaslui. Arde o locuinţă parter şi acoperiş. În acoperiş au fost făcute nişte compartimentări. Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi. Există posibilitatea ca la nivelul acoperişului să fi fost surprinsă o persoană în vârstă de 65 ani», a transmis, vineri seară, ISU Vaslui, potrivit news.ro.

Femeia intoxicată cu monoxid de carbon a fost transportată la Spitalul Județean Vaslui.

«Persoana în cauză a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui,  aceasta fiind diagnosticată cu intoxicaţie cu monoxid de carbon», au mai precizat pompierii.  

Aceştia au intervenit cu mai multe autospeciale pentru lichidarea incediului. Nu se cunoaște încă de la ce au pornit flăcările.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net