Incendiu la o fabrică de textile din Botoşani. 59 de angajaţi s-au autoevacuat

Un incendiu a izbucnit vineri noaptea (17 decembrie), la o fabrică de textile din zona industrială a oraşului Botoşani. Înăuntru, în acel moment, se aflau aproape 60 de oameni, care au reuşit să iasă singuri din clădire. 

image

Incendiul de la fabrica de textile din Botoşani a izbuncit la secţia de finisaj a companiei. În acel moment, înăuntru se aflau 59 de angajaţi, care au reuşit să iasă din incintă. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului, au fost trimise cinci echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, dintre care unul de lucru la înălţime. La fabrica din Botoşani au mers și două ambulanţe, una SMURD şi una de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă. Când au ajuns salvatorii la fabrică, ardeau depunerile textile din tubulatura de evacuare și exista pericolul ca flăcările să ajungă la acoperișul clădirii.

Din fericire, câteva zeci de minute mai târziu, incendiul de la Botoşani a fost stins, conform digi24.ro. Nu se ştie exact ce daune au fost produse în urma incidentului.

CARE AR FI CAUZA INCENDIULUI DE LA BOTOŞANI

"Un incendiu a izbucnit, în urmă cu puțin timp, în secția de finisaj din incinta unei fabrici de textile din Zona Industrială a municipiului Botoșani.

La fața locului au ajuns, în cel mai scurt timp, cinci echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani, cu trei autospeciale cu apă și spumă, una de lucru la înălțime, o ambulanță SMURD, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani.

La sosirea forțelor de intervenție, ardeau depunerile textile din tubulatura de evacuare, existând pericolul de propagare a flăcărilor la acoperiș. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri", au declarat reprezentanţi ai ISU Botoşani.

Pompierii susţin că incendiul de la Botoşani a fost declanşat, cel mai probabil, de o scânteie mecanică de la motorul instalaţiei de evacuare a gazelor. Ei fac cercetări pentru a stabili cauza exactă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net