├Änchisoare pe via╚Ť─â pentru o rom├ónc─â acuzat─â de omor ├«n Italia

image
Margareta Buffa ╚Öi Carmelo Bonetta au fost condamna╚Ťi Foto: observatornews.ro

├Änchisoare pe via┼ú─â pentru Margareta Buffa, rom├ónca de 31 de ani acuzat─â c─â ╚Öi-a ucis prietena, ├«n Italia. Criminala a avut ╚Öi un complice, iubitul s─âu, care a fost condamnat la 30 de ani de deten╚Ťie.

Margareta Buffa ├«╚Öi va petrece tot restul vie╚Ťii dup─â gratii, iar iubitul s─âu, Carmelo Bonetta, 30 de ani, dup─â ce au omor├ót-o pe Nicoletta Indelicato (25 ani), o rom├ónc─â stabilit─â ├«n urm─â cu mai mul╚Ťi ani ├«n Italia, unde a fost adoptat─â. Victima a fost ucis─â cu 12 lovituri de cu┼úit, apoi incendiat─â, murind ├«n chinuri groaznice, ├«n luna martie 2019, la Marsala, ├«n Italia, scrie observatornews.ro.┬á┬á

Bărbatul de 36 de ani și-a recunoscut fapta și, după ce a acceptat să fie judecat prin procedură prescurtată, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și la plata sumei de 300.000 de euro, drept despăgubire familiei victimei, scrie observatornews.ro. Bonetta le-a povestit oamenilor legii că s-a ascuns în portbagajul mașinii iubitei sale, iar când cele două femei au coborât din autovehicul pentru a se plimba, a ieșit din portbagaj și a înjunghiat-o pe Nicoletta.

Italianul a mai m─ârturisit c─â iubita sa, Margareta, a fost cea care a incendiat trupul ne├«nsufle╚Ťit al victimei. Judec─âtorii Cur╚Ťii din Trapani au condamnat-o pe Margareta Buffa la ├«nchisoare pe via╚Ť─â pentru fapta sa. Sentin╚Ťa a fost dat─â pe 1 februarie 2021. ┬á

Cum s-a petrecut oribina crimă   

Duminic─â, 17 martie 2019, Nicoletta Indelicato a fost data disp─ârut─â de c─âtre p─ârin╚Ťii s─âi, dup─â ce a aceasta plecase s├ómb─ât─â noapte de acas─â ┼či nu se mai ├«ntorsese. Italienii au povestit pentru presa local─â c─â fata lor era deja ├«n pijamale c├ónd a fost sunat─â de Margareta ┼či convins─â s─â ias─â ├«n ora┼č. Nicoletta a plecat, spun├óndu-le p─ârin╚Ťilor c─â va petrece seara cu ni╚Öte prieteni ├«n centrul istoric din Marsala. A fost v─âzut─â ├«n zona Castelvetrano, la o petrecere, apoi orice urm─â legat─â de Nicoletta a fost pierdut─â. P├ón─â ├«n noaptea de duminic─â, atunci c├ónd cadavrul incendiat al fetei a fost g─âsit pe un c├ómp de l├óng─â Marsala.

Motivul omorului   

Oamenii legii au ajuns repede la Margareta Buffa ┼či iubitul ei Carmelo Bonetta, agricultor de profesie. ├Än timpul audierilor, Margareta Buffa a dat mai multe declara╚Ťii contradictorii, pentru ca, ├«n final, s─â m─ârturiseasc─â faptul c─â ea ╚Öi iubitul s─âu, Bonetta, au ucis-o pe Nicoletta, indic├ónd locul unde s-a ├«nt├ómplat nenorocirea.

Se pare că între cele două fete, ambele de origine română, existau tensiuni, motivul crimei fiind unul banal. Margareta le-ar fi spus anchetatorilor că Nicoletta a făcut-o prostituată. 

Citește și: 

Ajutată de iubitul italian, o româncă și-a ucis și incendiat prietena. Ce pedeapsă cer procurorii pentru criminali

Trei fra╚Ťi rom├óni au ╚Öocat Italia. Au b─âgat ├«n com─â un cona╚Ťional dup─â ce l-au b─âtut pentru 20 de euro

Captura╠ć de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
index (19) webp
Tate  jpg
image webp
index (1) webp
image png
pexels polina tankilevitch 3905874 jpg