Închisoare pe viață pentru o româncă acuzată de omor în Italia

Ultima actualizare:

    Margareta Buffa și Carmelo Bonetta au fost condamnați Foto: observatornews.ro
Margareta Buffa și Carmelo Bonetta au fost condamnați Foto: observatornews.ro

Închisoare pe viaţă pentru Margareta Buffa, românca de 31 de ani acuzată că și-a ucis prietena, în Italia. Criminala a avut și un complice, iubitul său, care a fost condamnat la 30 de ani de detenție.

Margareta Buffa își va petrece tot restul vieții după gratii, iar iubitul său, Carmelo Bonetta, 30 de ani, după ce au omorât-o pe Nicoletta Indelicato (25 ani), o româncă stabilită în urmă cu mai mulți ani în Italia, unde a fost adoptată. Victima a fost ucisă cu 12 lovituri de cuţit, apoi incendiată, murind în chinuri groaznice, în luna martie 2019, la Marsala, în Italia, scrie observatornews.ro.  

Bărbatul de 36 de ani și-a recunoscut fapta și, după ce a acceptat să fie judecat prin procedură prescurtată, a fost condamnat la 30 de ani de închisoare și la plata sumei de 300.000 de euro, drept despăgubire familiei victimei, scrie observatornews.ro. Bonetta le-a povestit oamenilor legii că s-a ascuns în portbagajul mașinii iubitei sale, iar când cele două femei au coborât din autovehicul pentru a se plimba, a ieșit din portbagaj și a înjunghiat-o pe Nicoletta.

Italianul a mai mărturisit că iubita sa, Margareta, a fost cea care a incendiat trupul neînsuflețit al victimei. Judecătorii Curții din Trapani au condamnat-o pe Margareta Buffa la închisoare pe viață pentru fapta sa. Sentința a fost dată pe 1 februarie 2021.  

Cum s-a petrecut oribina crimă   

Duminică, 17 martie 2019, Nicoletta Indelicato a fost data dispărută de către părinții săi, după ce a aceasta plecase sâmbătă noapte de acasă şi nu se mai întorsese. Italienii au povestit pentru presa locală că fata lor era deja în pijamale când a fost sunată de Margareta şi convinsă să iasă în oraş. Nicoletta a plecat, spunându-le părinților că va petrece seara cu niște prieteni în centrul istoric din Marsala. A fost văzută în zona Castelvetrano, la o petrecere, apoi orice urmă legată de Nicoletta a fost pierdută. Până în noaptea de duminică, atunci când cadavrul incendiat al fetei a fost găsit pe un câmp de lângă Marsala.

Motivul omorului   

Oamenii legii au ajuns repede la Margareta Buffa şi iubitul ei Carmelo Bonetta, agricultor de profesie. În timpul audierilor, Margareta Buffa a dat mai multe declarații contradictorii, pentru ca, în final, să mărturisească faptul că ea și iubitul său, Bonetta, au ucis-o pe Nicoletta, indicând locul unde s-a întâmplat nenorocirea.

Se pare că între cele două fete, ambele de origine română, existau tensiuni, motivul crimei fiind unul banal. Margareta le-ar fi spus anchetatorilor că Nicoletta a făcut-o prostituată. 

Citește și: 

Ajutată de iubitul italian, o româncă și-a ucis și incendiat prietena. Ce pedeapsă cer procurorii pentru criminali

Trei frați români au șocat Italia. Au băgat în comă un conațional după ce l-au bătut pentru 20 de euro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net