Incident uluitor în Brăila! Un bărbat beat a aruncat cu o lopată și cărămizi în jandarmi. VIDEO

Un incident șocant a avut loc chiar astăzi în Brăila! Un jandarm a fost lovit cu poarta de către un bărbat beat, care a aruncat și cu cărămăzi și cu o lopată echipajul de intervenție. Acesta i-a amenințat cu moartea pe jandarmii sosiți la fața locului.

Potrivit informațiilor de la adevarul.ro, incidentul a avut loc chiar astăzi (10 martie), când autoritățile au primit un apel în care li se solicita să intervină într-un imobil din cartierul Chercea, de unde se auzea muzică la un volum mult prea ridicat. Autoritățile au ajuns la fața locului, însă atunci când jandarmii au încercat să ia legătura cu cei din interiorul casei, lucrurile au luat o turnură violentă.

„Din curte a ieșit un bărbat, aflat în stare vădită de ebrietate, a început să adreseze injurii echipajului, a lovit cu poarta un jandarm, apoi a aruncat cu o lopată și cărămizi spre membrii echipajului, amenințându-i totodată cu moartea”, a transmis, conform sursei citate, Jandarmeria Brăila.

Incident șocant în Brăila

Jandarmii nu au fost răniți
Jandarmii nu au fost răniți

Agresorul ar fi un bărbat în vârstă de numai 33 de ani, iar, din fericire, niciunul dintre jandarmi nu a fost rănit în urma acestui incident șocant. Bărbatul a fost imobilizat de către autorități și dus la autospecială. Atunci când jandarmii au încercat să intre în curtea agresorului, celelalte persoane din imobil i-au sărit în ajutor. De asemenea, bărbatul a încercat să se prefacă că a leșinat.

„La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, deoarece brăileanul a simulat o stare de leșin. Nu a necesitat îngrijiri medicale. Individul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Brăila, pentru întocmirea actului de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj”, au mai spus autoritățile.

Jandarmii au aplicat două amenzi, cu o valoare totală de 3.000 de lei. Acestea au fost date pentru „adresarea de expresii jignitoare și pentru deranjarea ordinii și liniștii publice, bărbatului de 33 de ani, precum și unui alt brăilean în vârstă de 39 de ani, aflat în curtea imobilului și participant la scandal.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in ucraina, soldat drapel shutterstock 2130583775 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net