Incidente la înmormântarea lui Vadim Tudor
Înmormântarea lui Vadim Tudor a avut loc joi, 17 septembrie, la Cimitirul Ghencea. Peste 4.000 de oameni l-au aplaudat pe „tribun” și l-au condus pe ultimul drum. Slujba a fost oficiată de un sobor format din 16 preoți, unul dintre ei fiind chiar nașul de cununie al politicianului. Emoțiile s-au resimțit la înmormântarea lui Vadim Tudor. Începând cu orele dimineții, mii de persoane s-au strâns în fața cimitirului.
Fondatorul Partidului România Mare a murit luni (14 septembrie), la vârsta de 65 de ani. Înmormântarea lui Vadim Tudor a început în jurul orei 11.30. În timpul slujbei s-au recitat poezii și s-au ținut discursuri. Fondatorul PRM a fost înmormântat cu onoruri militare.Din păcate, au existat și incidente, unele dintre ele absolut șocante, care au îngreunat situația dramatică prin care trece familia “tribunului”.
Înmormântarea lui Vadim Tudor: un bărbat a leșinat
A fost o aglomerație uriașă la înmormântarea lui Vadim Tudor. Miile de oameni care au venit să îl conducă pe ultimul drum au aplaudat, i-au scandat numele și au plâns alături de familia lui. Emoțiile mari și căldura au doborât un bărbat care a leșinat în mijlocul mulțimii.
Înmormântarea lui Vadim Tudor: oamenii s-au călcat în picioare ca să pozeze sicriul
La înmormântarea lui Vadim Tudor, mai mulți oameni s-au urcat pe morminte pentru a putea poza sicriul. Zeci de persoane s-au cățărat pe băncile din curtea cimitirului și chiar pe crucile de pe morminte. Autoritățile au fost depășite de situație și nu au putut stăpâni mulțimea care se înghesuia la căpătâiul politicianului.
Înmormântarea lui Vadim Tudor: sicriul nu a încăput în cavou
Cei prezenți la înmormântarea lui Vadim Tudor au fost martorii unor scene șocante. Sicriul a fost mult prea mare pentru cavou și a durat aproximativ 30 de minute pentru ca groparii să reușească să îl bage în mormânt. Criptele cavoului s-au dovedit a fi mult prea mici. Oamenii au spart cavoul, în timp ce mulțumea privea înmărmurită. Familia a privit șocată aceste momente, dar într-un final groparii au reușit să coboare sicriul în cavou. După înmormântarea lui Vadim Tudor, familia a fost prima care a plecat de la Cimitirul Ghencea, ajutată de jandarmi să urce în mașină.