Inconștiență maximă. Viteză record pe autostrada A3, cu trei copii în mașină

Un şofer din judeţul Buzău a fost prins astăzi, vineri, 2 iunie, circulând cu viteza de 243 de kilometri pe oră, pe un tronson din autostrada A3, din Râșnov, judeţul Braşov. Potrivit autorităților, în vehiculul sport se mai aflau alți trei copii, cărora bărbatul nu dorea decât să le demonstreze ce viteză poate atinge mașina sa.

Șofer prins cu 243 km/h, în Brașov, cu trei copii în mașină / Foto: Freepik
Șofer prins cu 243 km/h, în Brașov, cu trei copii în mașină / Foto: Freepik

Viteză record pe autostrada A3

Polițiștii din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov au surprins astăzi, 2 iunie, cu aparatul radar, un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în județul Brașov. Șoferul nu se afla singur în mașină, ci cu trei copii.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Staţiunii Râşnov au surprins cu aparatul radar un autoturism care circula cu viteza de 243 km/h, pe sectorul de autostradă A3, în judeţul Braşov. Recordul deosebit de periculos a fost înregistrat astăzi, 02 iunie, într-o acţiune pe care poliţiştii braşoveni au organizat-o pentru a menţine climatul de siguranţă rutieră pe drumurile publice din judeţ, în contextul minivacanţei prilejuite de sărbătoarea Rusaliilor, atunci când este cunoscută o creştere a numărului de vehicule şi turişti. 

După ce l-au tras pe dreapta pe conducătorul auto, un bărbat din judeţul Buzău, poliţiştii au fost extrem de îngrijoraţi când au observat că în vehiculul sport se mai aflau alţi trei copii, pentru care şoferul nu dorea decât să le demonstreze cu ce viteză maximă poate rula autovehiculul său”, au declarat cei de la Poliția județeană Brașov, relatează ProTV.ro.

Permis suspendat

Bărbatul a fost amendat și i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile de la momentul identificării. Mașina pe care o conducea a fost preluată de o altă persoană. 

De asemenea, tot astăzi, 2 iunie, alţi cinci şoferi au rămas fără permise de conducere, în cadrul acţiunii organizate de poliţiştii rutieri din Braşov, acestea fiindu-le suspendate pentru încălcarea regimului legal de viteză. Poliţia Rutieră Braşov solicită şoferilor „să respecte normele rutiere şi să nu întreprindă acţiuni care să le poată pune viaţa în pericol”.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!              

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net