Amendat cu 12.000 de lei. Ce a făcut un șofer din Cluj Napoca

Record de amenzi primite de un bărbat de 29 de ani din Cluj Napoca, după ce a încălcat de mai multe ori Codul Rutier și nu s-a lăsat până când nu a fost amendat cu suma de 12.000 de lei. Și nu doar atât. Acum, bărbatul este cercetat penal şi a fost reţinut pentru că a sfidat legea și pe polițiști și a condus de mai multe ori autovehicule fără a avea permis de conducere.

Un șofer din Cluj Napoca a fost amendat cu 12.000 de lei / Foto: Freepik
Un șofer din Cluj Napoca a fost amendat cu 12.000 de lei / Foto: Freepik

A fost prins de două ori, în mai puţin de o săptămână

Un bărbat de 29 de ani din Cluj Napoca a ajuns în arestul Poliţiei, pe bază de ordonanţă de reţinere emisă pentru 24 de ore, după ce, în mai puţin de o săptămână, a fost prins de două ori, de către oamenii legi, încălcând regulile de circulaţie şi conducând fără permis de conducere.

Prima dată s-a întâmplat pe 12 mai și a fost prins de autorității după ce a încercat să fugă. Incidentul a avut loc în jurul orei 01.20, când autoturismul la volanul căruia se afla bărbatul circula pe strada Sobarilor din Cluj-Napoca, iar poliţiştii Biroului Rutier au efectuat semnale regulamentare de oprire, folosind semnalele acustice şi luminoase.

Șoferul rebel a refuzat să respecte indicațiile acestora și a fugit, după care și-a abondat mașina în extravilanul localităţii Popeşti, iar, ulterior, cercetărilor efectuate de anchetatori au dovedit că acesta avea dreptul de a conduce suspendat.

În data de 19 mai, în jurul orei 06.50, clujeanul a fost depistat din nou de către poliţişti. El circula cu un motociclu pe strada Victor Babeş din Cluj-Napoca, fiind oprit de oamenii legii și constantând că acesta nu are permis de conducere corespunzător pentru categoria din care vehiculul face parte. Așadar, a fost reținut și s-a ales cu o amendă de 12.000 de lei, pentru încălcarea repetată a legii, dar și cu dosar penal.

„Totodată, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare de peste 12.000 de lei, pentru încălcarea în mod repetat a mai multor reguli de circulaţie, respectiv încălcarea marcajului longitudinal continuu, neoprire la semnalul regulamentar al poliţistului, circulaţie pe sensul opus de mers, conducere agresivă, nesemnalizarea schimbării direcţiei de mers. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, au transmis, astăzi, 20 mai, reprezentanții Poliției județene Cluj, relatează protv.ro.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!            

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net