Viorel Teacă, polițistul-vedetă pe internet, și-a dat demisia din Poliția Română. „Vreau să fiu fericit”

Ultima actualizare:

„Vreau să fiu fericit!” a scris polițistul din Sibiu, Viorel Teacă, într-un mesaj postat pe facebook prin care anunță că după aproape 3 decenii a decis să părăsească Poliția Română. Mai mult, el spune că nu vrea nici pensie de la statul român. Viorel Teacă este celebru pe rețelele sociale, unde are sute de mii de urmăritori.

Viorel Teacă și-a dat demisia din Poliția Română / Sursă foto: Facebook
Viorel Teacă și-a dat demisia din Poliția Română / Sursă foto: Facebook

Este unul dintre cei mai populari polițiști pe internet. Privind plecarea sa din poliție au existat speculații încă din luna februarie.

Viorel Teacă și-a anunțat retragerea din Poliția Română

Miercuri dimineața el a postat pe facebook mesajul prin care anunță că a decis să renunțe la cariera în uniformă pentru o viață frumoasă de civil alături de familia lui.

„Am decis după 27 de ani, sa-mi dau #demisia din Politia Română, sa renunț la pensie și sa-mi fac familia fericită toată viața mea! Vreau sa fiu fericit oameni buni și sa trăiesc în prezent.

P.S. Cat despre voi( societatea civila), va iubesc nespus odată ce am ales sa ma întorc în rândul vostru și sa redevin civil!

A fost o onoare sa lucrez în Poliția Română și sa cunosc atâția polițiști minunați" , a scris Viorel Teacă pe Facebook.

Polițistul a postat la secțiunea story piesa „Cary On” cu mesajul „ În caz că mă căutați, eu am ieșit din rând pentru a-mi urma visul”

image

Polițistul sibian Viorel Teacă a postat, în luna februarie, pe rețele sociale un filmuleț care a trezit imediat suspiciunea că se gândește la o demisie. În videoclip însoțit de mesajul „A fost o onoare să lucrez în Poliția Română! Vă Iubesc”, îndrăgitul polițist apărea cântân la pian.

la momentul respectiv, Viorel Teacă a refuzat să dea mai multe detalii legat de posibila sa retragere din Poliție, scrie Ora de Sibiu, însă astăzi polițistul a făcut publică decizia de a demisiona din Poliție pe facebook.

Oficialii IPJ Sibiu au confirmat faptul că polițistul și-a depus cererea de demisie, scrie Turnul Sfatului.

Recent, polițistul a jucat și în serialul „Oamenii legii” difuzat la AXN și a fost ales de IGPR să prezinte noile uniforme ale polițiștilor.

image
image
image
image
image
image
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net