Înfrângere umilitoare pentru șefa TVR! Curtea de Apel i-a respins cererea cu privire la Comisia de Etică

Ultima actualizare:

Fosta șefă TVR, Doina Gradea, a suferit o învingere copleșitoare în procesul cu Comisia de Etică a instituției pe care a condus-o.

doina gradea jpeg

Fosta șefă TVR, Doina Gradea, a pierdut procesul intentat comisiei de etică a TVR în cazul jurnalistului Dragoș Pătraru. 

Procesul a început de pe vremea când Doina Gradea, șefa TVR de la acel moment, se afla în conflict cu jurnalistul Dragoș Pătraru.

Procedura legală intentată de Doina Gradea a fost demarată prin contestarea în instanţă a Raportului Comisiei de Etică a TVR, conduse de Horia Gruşcă. Raportul Comisiei de Etică era  favorabil lui Dragoş Pătraru. 

Șefa de atunci a TVR, Doina Gradea a cerut anularea raportului Comisiei de Etică. În 2019, Doina Gradea a pierdut procesul la instanţa de fond, la Curtea de Apel.

Doina Gradea nu a suportat înfrângerea, așa că a atacat decizia la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Marea lovitură pentru fosta șefă TVR, a venit zilele trecute când a aflat că cererea ei a fost respinsă de Curtea de Apel și că s-a decis menținerea deciziei iniațiale cu privire la raportul Comisie de Etică din TVR, informează paginademedia.ro

Neregulile grave decoperite de Comisia de Etică

Potrivit raportului Comisiei de Etică a TVR, Doina Gradea şi Eduard Dârvariu au dat dovadă de un limbaj vulgar, fapt dovedit de înregistrările jurnalistului Dragoş Pătraru.

În raportul Comisiei de Etică mai este specificat cazul Emma Schweringer, care a fost certată pentru că i-a pus o întrebare Gabrielei Firea. Documentul Comisiei de Etică mai specifică și cazul lui Dragoş Porojnicu, căruia i s-a reproșat că a trimis, în ziua sa liberă, Comisiei Europene o serie de întrebări fără să fi discutat înainte cu un superior.

Raportul cuprinde și acuzații grave cu privire la ocuparea abuzivă a posturilor în TVR, cum ar fi cazul lui Gabriel Gherhescu, producător la Viaţa Satului, care a fost înlocuit în funcţie, în urma unor solicitări din partea unor persoane sus-puse. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net