Dragoş Pătraru a câștigat procesul cu Doina Gradea, după ce a publicat înregistrări cu fosta şefă a TVR

Ultima actualizare:
dragos patraru tb730 jpeg

Dragoş Pătraru câştigă primul „meci” în lupta cu Doina Gradea, fosta şefă a TVR, pe fondul înregistrărilor publicate de jurnalistul de la Starea Naţiei, din 2018. Mai exact, Pătraru a publicat o serie de înregistrări cu Doina Gradea cu mai multe fragmente de discuţii pe care acesta le-a avut cu Doina Gradea şi cu Eduard Dârvariu, directorul TVR 1.

Pe înregistrări, Doina Gradea îi numea pe jurnaliştii de la TVR „hateri”, iar pe o altă jurnalistă, care o deranjase cu întrebări pe Gabriela Firea, o numise „cap de porc”. 

La câteva luni după publicarea acestora, Doina Gradea l-a dat în judecată pe Dragoş Pătraru cerându-i despăgubiri, cu titlu de daune morale, în valoare de 201.000 de lei. Dar şi pe Septimi Sărăţeanu care a povestit că i-a dat lui Pătraru mai mult discuţii pe care le-a avut cu Gradea. 

După un proces început în august 2018 şi întârziat de pandemie, pe 12 mai a venit şi decizia în prima instanţă. O decizie care vine în favoarea „pârâţilor” Dragoş Pătraru şi Septimiu Sărăţeanu.

Concret, Tribunalul din Ilfov, cel care a judecat speţa, i-a respins acţiunea Doinei Gradea. Mai mult, instanţa o obligă să-i plătească lui Pătraru cheltuielile de judecată ce se ridică la 4.200 de lei. 

Sentinţa de acum a instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel, potrivit paginademedia.ro.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net