Interlopul Sandokan, condamnat pentru că a vrut să omoare, s-a predat singur la poliție, live pe Facebook. ,,Așa fac șmecherii, se prezintă ca să fie în top cu legea"

Sandokan, un cunoscut interlop din Târgu Jiu, s-a predat singur la Poliția Gorj. După ce decizia instanței de condamnare pentru tentativă de omor a rămas definitivă, interlopul nu a mai așteptat să fie săltat de "mascați". Dar nu a făcut-o oricum, totul a fost transmis live pe Facebook.

Interlopul a transmis live momentul când s-a predat poliției Foto: captură video
Interlopul a transmis live momentul când s-a predat poliției Foto: captură video

Sandokan, 8 ani și 8 luni de închisoare

Interlopul Sandokan nu a mai așteptat ca judecătorii Curții de Apel Craiova să emită mandatul de executare a pedepsei și să fie dus de polițiștii de la Serviciul de Acțiuni Speciale la arestul IPJ Gorj. ,,Am venit să mă predau. Ca să nu mă mai dea băieții în urmărire, știți, că sunt acasă. Voiau să mă ia cu mascații. Băieți, vă doresc o zi bună! Așa fac șmecherii, se prezintă, ca să fie în top cu legea! Vă pupăm. Ne întâlnim când ne-om vedea!", a transmis Sandokan înainte de a fi preluat de polițiști

Prietenii lui de pe Facebook au recționat imediat la videoclip: ,,Ești putere unchiule și mare caracter", ,,șmecher cu diplomă, să îți trăiască familia și tot ce îți dorești", ,,eliberare rapidă, șefu".

Marinică Bonculescu a fost condamnat, în aprilie anul trecut, de către Tribunalul Gorj, la 8 ani și 8 luni de închisoare pentru tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Scandalul a pornit la o petrecere

Fiul lui Sandokan, Marius Nișciuc, zis "Mariusică", a fost și el condamnat la 6 ani de închisoare și 11.950 lei amendă penală. De asemenea, unul din nepoții lui Sandokan, Răzvan Căldăraru, zis "Greuceanu", a primit o pedeapsă de 5 ani şi 2 luni.

Procurorii au stabilit că cei trei au fost implicați într-un scandal, în 2016, în cartierul Obreja. Totul s-a întâmplat la o petrecere, unde, pe fondul unui conflict mai vechi, Sandokan, împreună cu fiul și nepotul său, au vrut să se răzbune pe un rival, dar și alte alte persoane din anturajul acestuia. În timpul conflictului, s-au folosit pistoale, secure și alte arme, iar două persoane au fost rănite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net