Epopee de interlop în București: a plecat fără să achite consumația și a atacat șoferii cu maceta!

Ultima actualizare:

Un interlop din București a reușit să terorizeze, recent, patronii unor restaurante, a atacat cu maceta șoferii din trafic, dar nu a uitat să fie sensibil. A luat un buchet de flori, de la o florărie, și, evident, în stilul consacrat nu le-a mai plătit! Halucinant e faptul că bărbatul are în CV o meserie nobilă, fără nici o legătură cu apucăturile sale.

foto: Facebook
Învățătorul Mircea Ursu, spaima interlopilor, a șoferilor și a patronilor de restaurante

Mircea Ursu, zis „Spaima interlopilor” sau „Bodyguardul lui Dumnezeu”

Mircea Ursu, pe numele său real, a urmat toate școlile necesare pentru a fi învățător! Bărbatul, originar din Băile Herculane, se pregătea să devină dascăl, dar în aceeși perioadă s-a orientat și spre lupte.

A ajuns în București și a ales sportul. Astfel, în cele din urmă, în loc să învețe copiii să scrie și să citească a ajuns să îi învețe pe adulți să îi respecte dorințele, riscând, altfel, să îi caftească! Pe numele de scenă al lumii interlope din București e cunoscut drept „Spaima interlopilor” sau „Bodyguardul lui Dumnezeu”!

Citește și: El este interlopul român care își obligă acoliţii să bea sângele victimelor torturate

Se spune că a fost în anturajul unor nume sonore din lumea antreprenorilor certați cu legea, cum ar fi Marian Iancu sau Puiu Popoviciu. Recent, Mircea Ursu a revenit în atenția publică, dar, mai ales, a autorităților.

„În fapt, la data de 10 octombrie a.c., Secția 1 Poliție a fost sesizată de către managerul unui restaurant, din Sectorul 1, cu privire la faptul că, în aceeași zi, două persoane au comandat și consumat mai multe băuturi alcoolice și au plecat fără să achite nota de plată, în valoare de 1.300 de lei.

Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că fapta reclamată ar fi fost săvârşită de către o femeie și un bărbat, aflat la momentul comiterii faptei sub măsura controlului judiciar.”, precizează Poliția într-un comunicat de presă.

Vezi și: Codin Maticiuc face și film despre Nuțu Cămătaru! E bătaie pe rolul principal: Bendeac sau Bobonete?

De asemenea, aceeași sursă menționează că în urma cercetărilor a reieșit că bărbatul a agresat fizic o persoană pe 20 septembrie, la intersecția unor străzi din Sectorul 1, în urma unor neînțelegeri în trafic. Agresorul avea asupra lui un obiect ascuțit, transmite Adevărul. Era vorba despre o macetă, iar conflictul din trafic a fost surprins de camerele de supraveghere.

Poliția precizează că bărbatul reținut a mai săvârșit și alte infracțiuni de abuz de încredere prin fraudarea creditorilor, în luna octombrie.

Nu rata nici: Angajaţii unui magazin din Teleorman, bătuţi de interlopi. Patronul nu-şi plătise taxa de protecţie

„La data de 8 octombrie, în jurul orei 22.30, bărbatul s-ar fi prezentat la punctul de lucru al unei societăți comerciale, din Sectorul 1, unde a comandat un buchet de flori, în valoare de 5.000 de lei, iar la plecare nu ar fi achitat contravaloarea acestuia.”.

Pe 12 octombrie în jurul orei 17.00, bărbatul și încă o femeie „s-ar fi prezentat la un alt restaurant, din Sectorul 1, iar după ce ar fi consumat mai multe produse alimentare și băuturi alcoolice, în valoare de 1.255 lei, ar fi plecat fără să achite nota de plată.”, mai arată poliția.

Astfel, în cursul zilei de ieri, a fost pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele bărbatului, acesta fiind depistat și condus la audieri. Se pare că ar fi vorba despre însuși Mircea Ursu!

Citește și: Liderul interlop Lucian Boncu, prins în Italia! Bărbatul ar fi comandat asasinarea unui jurnalist din Timișoara

Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, față de acesta fiind dispusă, ulterior, măsura arestării preventive.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net