Ioan Niculae a fost eliberat din închisoare

Ultima actualizare:

Afaceristul Ioan Niculae, 67 de ani, a fost eliberat din închisoare, duminică, 22 mai. Acesta a fost închis, la 18 februarie 2021, pentru cinci ani.

Ioan Niculae a fost condamnat în 2021 la exacutarea unei pedepse de 5 ani
Ioan Niculae a fost condamnat în 2021 la exacutarea unei pedepse de 5 ani

Astfel, patronul grupului Interagro, a pășit astăzi în libertate, deși instanța i-ar fi refuzat cererea de eliberare condiționată formulată în urmă cu câteva luni.

Planuri mari pentru clubul de fotbal

Vestea a fost confirmată de Marian Costea, președintele clubului Astra, al cărui patron a fost Niculae.

Da, este adevărat! A revenit în libertate. Tot timpul ținem legătura, vrem să menținem echipa în a treia ligă. Înscriem echipa acum pentru Liga 3, greaua moștenire ne-a privat de a râmâne în eșalonul secund. Nu puteam să supraviețuim cu -20 de puncte, a fost foarte dificil.

Citește și: Miliardarul Ioan Niculae este închis în “pușcăria VIP-urilor”. Cât spune avocatul că va sta închis omul de afaceri

Din informațiile mele nu se dorește desființarea acestei echipe, ci dimpotrivă. Să revenim în prima ligă.Ne vom muta definitiv la Giurgiu, am vrut încă din iarnă să mergem acolo definitiv. O vom lua de la capăt și vrem să promovăm din primul an”, a declarat președintele executiv Marian Costea pentru Pro Sport.

Potrivit procurorilor Direcției Naționale Anticorupție, în intervalul lunilor august 2008 - martie 2009, între companiile Interagro SA şi Libarom Agri SRL, societate specializată în producţie agricolă şi tranzacţii cu produse agricole, s-a încheiat şi derulat un contract având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate.

Firma sa evita achitarea taxelor

A fost dovedit faptul că respectivul contract era fictiv și că, în baza acelui document, erau înregistrate în contabilitatea firmei Interagro SA operaţiuni financiare mascate, în baza cărora ar fi fost evitate plăţile taxelor şi impozitelor către bugetul de stat.

Citește și: Gigi Becali a cumpărat hotelul din Venus al lui Ioan Niculae. Cât a plătit

Procurorii au arătat faptul că obiectul contractului a constat în realizarea de materiale promoţionale, cum ar fi brelocuri, postit-uri şi standuri, pentru SC Interagro SA.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
magazin malle jpg
gunoi freepik jpg
masina sicriu mecum auctions jpg
vaza flori jpg
banner mama luiza melencu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net