Ireal! Mai multe mașini au fost avariate după ce un crater uriaș a apărut pe o șosea din Năvodari

Ultima actualizare:

În urmă cu câteva zile, o groapă uriașă apărută pe șoseaua care leagă Năvodari de localitatea Lumina, Constanța, a creat panică printre șoferi. Mai multe autoturisme au fost avariate, după ce au luat din plin craterul care s-a surpat din senin, iar traficul a fost complet blocat.

Un crater uriaș a apărut din senin săptămâna trecută pe drumul județean DJ226, între localitățile Năvodari și Lumina, creând panică printre șoferi. Mai multe mașini au fost avariate după ce au luat din plin groapa imensă ce s-a format după ce șoseaua s-a surpat. Cauza ar fi o conductă subterană care s-a fisurat. Din fericire, nu au existat victime.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Năvodari au fost sesizați imediat după surparea porțiunii de drum. La fața locului au sosit echipaje ale Serviciului de Siguranță Rutieră, împreună cu reprezentanți ai administratorului drumului public, pentru a evalua situația și a lua măsuri de siguranță.

Traficul rutier dinspre Năvodari spre Lumina și invers este deviat la această oră pe rute ocolitoare (Rândunelelor – USAS – Lumina) ca urmare a apariției în carosabil a unei gropi de mari dimensiuni cauzată de o avarie la o conductă subterană.

Cei responsabili vor fi trași la răspundere

În prezent se fac verificări pentru stabilirea cauzelor exacte și se vor lua măsuri pentru stabilizarea zonei și refacerea carosabilului. Toate costurile aferente acestei intervenții vor fi suportate de companiile de utilități ale căror infrastructuri subterane au cedat și au angrenat afectarea drumului.

Echipaje ale Poliției Locale Năvodari sunt la fața locului și dirijează traficul rutier pe rute alternative”, au transmis atunci reprezentanții Primăriei Năvodari, pe pagina de Facebook.

Autoritățile au reușit să evacueze apa din craterul uriaș care a apărut miercuri, 3 octombrie, pe drumul care leagă cele două localități, rezolvând problema care a stat la baza formării acestuia. De asemenea, potrivit informațiilor furnizate de autorități, se pare că o firmă care a efectuat lucrări în zonă a deteriorat o conductă de apă, provocând prăbușirea drumului sub greutatea vehiculelor care circulau pe șosea. Așa cum a fost anunțat, Primăria Năvodari va face demersuri pentru tragerea la răspundere a celor responsabili.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lidia fecioru png
Banner Carmen Harra
carte pexels jpg
problema jpg
viroza si gripa foto pexels jpg
image png
jessica waite jpg
california palmieri istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net