Mihai Trăistariu își cumpără plajă la Năvodari! „Îmi iau opt parcele! Sper să nu se dea cu pile și șpagă, doar la mafioți!”

#Exclusiv Click!

Mihai Trăistariu( 47 de ani) vrea să se facă patron de plajă, la Năvodari. Artistul intenționează să cumpere, în toamna aceasta, la licitație, opt parcele de plajă, situate chiar în fața blocului cu cele 7 garsoniere pe care le deține la malul mării. Suma pe care ar trebui să o scoată artistul din buzunare pentru a-și vedea visul cu ochii este una exorbitantă!

Mihai Trăistariu deține șapte garsoniere de închiriat la malul mării și un apartament nou, într-un complex de fițe din Mamaia Nord. 

Chiar dacă apartamentul din complexul de 5 stele nu a putut fi închiriat turiștilor vara aceasta, nefiind încă gata, Trăistariu intenționează să-și extindă afacerile la malul mării. 

Mihai Trăistariu vrea să se facă patron de plajă, anul viitor! „Cumpăr opt parcele, câte apartamente am”

Artistul vrea să-și achiziționeze opt parcele de plajă, la Năvodari, a câte 500 de metri pătrați fiecare. Mihai va merge la licitația care se va organiza în toamnă, la Constanța, ca să-și cumpere plaja mult-dorită. 

Artistul spune că legea îi dă dreptul să cumpere parcelele de plajă pentru că deține cele opt apartamente pe Litoral.

„Aștept în toamnă să văd, o să fie date de la Apele Române toate plajele într-o licitație. Vreau să cumpăr tot la Năvodari, pentru că cine are proprietăți acolo are dreptul. Eu am șapte apartamente la Năvodari și unul la Mamaia Nord.

Ei au anunțat că în octombrie începe licitația și prioritate au cei care au apartamente sau hoteluri acolo. 

Eu, dacă am opt apartamente, am dreptul să-mi iau opt parcele de plajă a 500 de metri pătrați fiecare, deci vreo 4000 de metri pătrați în total, în dreptul blocului meu, în Mamaia Nord. Eu sunt și în centrul stațiunii și chiar sunt pline plajele acolo”, a dezvăluit artistul, pentru Click!

Solistul vrea să amenajeze plaja cu șezlonguri și cu un beach-bar. Prețurile practicate nu vor fi foarte piperate, pentru că Trăistariu își dorește să atragă cât mai mulți clienți.

„Vreau să o amenajez frumos, fac un beach-bar, pun șezlonguri, aș păstra prețurile cele mai mici. Eu așa merg, pe principiul ăsta, și la apartamente. Mă uit care-i cel mai mic preț la șezlonguri, 40 de ron, și merg pe ăla, nu mă arunc la 200 ron, cum fac unii. 

Legea te obligă să ai și plajă cu cearceafuri. Trebuie să ai o porțiune cu cearceafuri, și alta cu șezlonguri”, ne-a mai declarat solistul. 

„Sper să nu fie licitația cu pile, măgării, să se dea pe șpagă, ca la noi”

Artistul speră, însă, să nu se lovească de așa-numita „mafie a plajelor” la licitația din toamnă. 

„Sper să nu fie cu pile și cu măgării, cum se întâmplă în România, că e posibil să ia cu șpagă tot ăia care-s foarte influenți în zonă, care sunt mafioți. E o <<mafie a plajelor>>, că așa se întâmplă la noi. Te trezești că nu mai ai loc, pentru că a venit ăla care a dat nu știu ce șpagă”, a mai spus Trăistariu, pentru Click!

Mihai spune că și angajații reprezintă o problemă pe Litoral. 

„Problema cu plajele astea este că trebuie să fii foarte atent la angajați, care sunt copiii din ăștia care învață șmecheria și te fură. Mai ales la închirierea șezlongurilor te fură grav. Trebuie să stai cu ochii pe ei ca pe butelie”, ne-a mai spus solistul. 

Ce sumă ar trebui să scoată Trăistariu din buzunar? „Opt parcele, adică 4000 de metri pătrați, o să mă ducă la 240.000 de euro”

Artistul va fi nevoit, însă, să scoată din buzunare o sumă frumușică pentru a fi patron de plajă. 

„Să vedem ce prețuri o să afișeze, nu știu încă exact. E clar, însă, că te costă. Mi-a zis un prieten că a dat anul trecut 3000 de euro pe 50 de metri de pătrați de plajă, care e foarte puțin, e cât o cameră mai măricică. Prin urmare, e 60 de euro metrul pătrat, ceea ce e foarte mult!

Ca să iau patru mii de metri pătrați trebuie să dau sute de mii de euro, vreo 240.000 de euro! E cam riscant, poate nici nu scoți banii ăștia! O să mă gândesc, poate iau mai puțin, o plajă mai mică, voi vedea”, a concluzionat artistul. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net