Mihai Trăistariu a luat țeapă cu apartamentul de la mare! „Gata, am pierdut vara!” De ce nu-l poate închiria turiștilor?

#Exclusiv Click!

Probleme pentru Mihai Trăistariu cu apartamentul de lux cumpărat, recent, la malul mării, în Mamaia Nord. Artistul nu poate să-l mai dea în folosință pentru turiști vara aceasta, cum își planificase. 

Ce se întâmplă cu locuința de lux îndelung așteptată de turiști?

Mihai Trăistariu (47 de ani) anunța cu mândrie, încă de la începutul anului, că a achizițonat un apartament de lux într-un complex de cinci stele, situat chiar pe malul mării în Mamaia Nord

Artistul a făcut credit la bancă pentru a-și lua apartamentul de fițe și a tot sperat ca lucrările la el să fie finalizate pentru a-l da în folosință chiar de 1 iunie, la debutul sezonului estival. 

 De ce nu a putut da în folosință Trăistariu apartamentul nici de la 1 iulie?

A trecut 1 iunie și apartamentul nu a fost gata. Apoi, artistul a tras speranțe că până pe 15 iunie, cel târziu 1 iulie, să poată în sfârșit să-l închirieze turiștilor, care doresc să se bucure de condiții de lux la malul mării. 

Artistul a aflat, însă, cu stupoare că vara aceasta nu e nici o șansă ca opartamentul să fie gata. Va rata tot sezonul estival și va pierde bani frumoși! 

Mihai Trăistariu: „Toți vecinii din bloc sunt revoltați”

„Nu am deschis apartamentul și m-am dus pe acolo. Nu au montat băile, deci mai e mult de lucru. Eu mi-am luat mobilierul, stă tot împachetat, în tot blocul e așa. Toți vecinii sunt revoltați că au cumpărat mobila și stau cu ea împachetată. 

Stăm cu ele așa până pun tot. Și, oricum, e praf, se montează. Cred că nu mai prind vara deloc și sunt foarte suparat. Pierd mulți bani vara asta! Speram să dau și eu lovitura cu apartamentul ăsta”, a declarat dezamăgit total Mihai Trăistariu, pentru Click!

Cât intenționează  să ceară Trăistariu pentru o noapte de cazare în apartamentul de la Mamaia Nord?!

Apartamentul de lux achiziționat de Mihai Trăistariu este situat în corpul cu numărul patru al unui complex de lux din Mamaia Nord, la etajul trei. Acesta dispune de vedere la mare, complexul fiind dotat cu toate facilitățile. Prin urmare, și tariful perceput în plin sezon va fi unul pe măsură. 

„La cinci stele voi cere 180-200 de euro pe noapte. Cine vrea condiții să plătească! Vara asta sper să dau lovitura cu el!

Complexul are 3 piscine, 10 magazine, sală de fitness, saună, farmacie, spa și market, toate situate la parter. 

E un complex cu 1000 de apartamente, situat fix în buza mării, vezi apa din pat, doar că prețul vă dați seama că va fi pe măsură. 

Este un apartament de tip studio, deci ca o garsonieră mare, are 52 de metri camera, și acolo o să pun o chicinetă și o canapea extensibilă. Cam la fel cum era și în partea cealaltă, la Năvodari, numai că asta e mult mai mare și de lux. 89.000 de euro m-a costat!”, a mai spus Mihai Trăistariu, pentru Click!

Mihai Trăistariu mai deține șase garsoniere de închiriat în regim hotelier la Năvodari, care îi aduc un profit anual de 30.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sala de judecata jpg
image
image
image
image
image
image
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
george michael profimedia jpg
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
Banner Vlad Miriță
image
actualitate.net
image
actualitate.net