Singura plajă din România unde sunt oferite umbrele gratuite! Turiștii vin aici datorită prețurilor mici

Ultima actualizare:

Țara noastră este plină de locuri incredibile, iar de-a lungul acestui an, zeci de mii de turiști au venit pe litoral, pentru a explora stațiunile superbe de aici. Însă, nu foarte mulți români știu că există doar o singură plajă în țara noastră unde turiștii pot beneficia de umbrele gratuite! Ce trebuie să facă pentru a le primi?

Cap Aurora este o destinație aleasă de mulți români
Cap Aurora este o destinație aleasă de mulți români

Este singura plajă din țară unde sunt oferite umbrele gratuite

Țara noastră este o adevărată mină de aur pentru turism, însă în ciuda faptului că zeci de mii de turiști vin anual în stațiunile de la Marea Negră, litoralul nostru încă mai ascunde unele secrete! Iar unul dintre acestea este o plajă superbă, singura din România unde turiștii pot primi umbrele gratuite, dar numai dacă venim cu propriul cearșaf sau prosop pe plajă!

Mai precis, este vorba despre Cap Aurora, stațiune pe care o vom găsi între Jupiter și Venus. Cândva, ea se număra printre preferatele românilor, însă și-a pierdut mult din renumele de altă dată. Cu toate acestea, priveliștea superbă, prețurile mici, cât și faptul că stațiunea a fost reabilitată, a readus Cap Aurora pe harta turistică din țara noastră.

„Aici e singurul loc de pe litoral unde umbrelele astea sunt gratis, este incredibil. Vii, îți pui prosopul și stai aici. (…) Să fie ăsta cel mai tare loc de pe litoral?”, a explicat celebrul vlogger Silviu Petrescu, într-un videoclip postat pe youtube.

Cap Aurora este destinația perfectă pentru o vacanță liniștită

Chiar dacă stațiunea este destul de mică, ea ne oferă atât o plajă sălbatică, cât și mai multe piscine cu vedere la mare. Faleza este, de asemenea, destul de mare, iar turiștii pot explora și alte stațiuni conectate.

Mai mult decât atât, acest loc este foarte liniștit, fiind perfect pentru o vacanță alături de familie. În plus, în Cap Aurora vom găsi și multe locuri de joacă pentru cei mici, iar plajele sunt foarte spațioase.

Este o stațiune foarte ieftină

Iar un alt motiv pentru care turiștii adoră această stațiune este faptul că prețurile de aici sunt foarte mici! Iar cum plaja de la Cap Aurora are o pantă, turiștii care ajung aici nu trebuie să se teamă de curenții mării.

Iar plaja de la Cap Aurora oferă umbrele gratuite celor care vin cu propriul prosop sau cearșaf, însă ele aparțin unui hotel al armatei, iar turiștii trebuie să fie cazați aici pentru a beneficia de ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
454708605 8895222737161099 1234390086311424873 n jpg
Balea Lac scaled 1 logo jpg
monede valoroase depositphotos1 jpg
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net