Mihai Trăistariu, terorizat de un cuplu de swingeri! „Vor s-o facem în trei! S-au pozat în pielea goală!” Ce răspuns le-a dat solistul?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu (47 de ani) are de pătimit cu turiștii cazați la garsonierele lui, din Năvodari. Pe lângă pagubele materiale pe care i le fac an de an, artistul a ajuns să fie asaltat și cu propuneri indecente. Un cuplu de swingeri îl agasează de vreo doi ani încoace.

Mihai Trăistariu a ajuns să stârnească dorințe carnale în unii dintre turiștii săi, care îi inchirizează an de an la garsonierele din Năvodari. 

Nu este vorba de vreo domnișoară amorezată de fostul solist de la trupa Valahia, cum v-ați fi așteptat. Mihai a avut marea surprindere să primească propuneri indecente de la un cuplu de swingeri, cu vârsta cuprinsă între 35-40 de ani. 

De doi ani de zile, aceștia îl presează pe solist să accepte o partidă fierbinte de sex în trei. I-au trimis poze indecente făcute chiar în garsonierele artistului, de la Năvodari. 

Trăistariu a primit propuneri indecente de la un cuplu de turiști swingeri! „Mi-au trimis poze în pielea goală!”

„Acum două veri s-a întâmplat! Eu nu cunosc turiștii, aproximativ 80 la sută din ei iau de pe Booking, nu-i văd, am și un administrator, am cameriste, cu ei se văd. 

Eu îi văd doar pe cei care îmi cer să fac o poză cu ei, la finalul sejurului ca să aibă o amintire. Mulți virează banii on-line sau plătesc cu carduri de vacanță, și atunci nu am de ce să mă văd cu ei.

Pe swingeri nu i-am văzut. Mi-au trimis niște fotografii după ce au plecat, au ajuns acasă și mi-au trimis niște fotografii în pielea goală din apartamentul meu pe care l-am închiriat. 

Mi-au zis: <<uite ce am făcut noi acolo, nebunii, te așteptam și pe tine, dar nu am avut tupeu să-ți spunem atunci. Dar, dacă vrei, când vii prin București, că ei sunt bucureșteni soț și soție, te așteptăm la noi!>>

Eu am zâmbit ințial și după aceea mi-au scris și pe Watsup, eu vorbesc cu turiștii mei pe telefon, le mai dau share location etc. Mi-au scris că, dacă vreodată sunt curios sau sunt tentat de experiențe de genul ăsta, să mă duc la București pe la ei. Au vreo 35-40 de ani așa”, a povestit Mihai Trăistariu, pentru Click!

Ce răspuns le-a dat solistul turiștilor swingeri?! „Nu pot s-o fac în trei!”

Chiar dacă a fost flatat de propunerile turiștilor swingeri, artistul spune că este prea timid ca să accepte la acest moment o partidă sexuală în trei. 

„Mi-a fost rușine! Ei tot îmi mai scriu așa la două-trei luni. Mi-au mai trimis și niște poze, tot așa sexy, ca să mă facă să vin pe la ei. 

Nu m-am dus niciodată, sunt rușinos la capitolul acesta. În trei nu pot s-o fac, nu știu de ce! Nu m-am dus să experimentez. 

Dar le-am zâmbit frumos, le-am trimis inimioare și i-am lăsat doar să-mi scrie”, a mai adăugat artistul, pentru Click!

Artistul are numai belele de pe urma turiștilor de la garsoniere! „Doi puști și-au închis bunica în baie!”

An de an, Mihai Trăistariu este nevoit să repare dezastrul lăsat de unii turiști la cele șase garsoniere, pe care le deține la malul mării. Și sezonul acesta, turiștii i-au dat de furcă.

„Recent, o familie a plecat cu farfuriile din garsonieră la plajă și s-au întors fără ele. Nu știu ce au făcut, or fi plecat cu ciorba pe plajă, au spart farfuriile, ei știu ce au făcut, cert e că m-au anunțat că patru farfurii s-au evaporat. Nici măcar nu s-au obosit să cumpere altele. 

Am schimbat deja trei canapele până acum, una avea o gaură mare în ea pentru că săriseră copiii, altele ai fost arse dinadins cu țigara.

Săptămâna trecută, o bunică m-a sunat disperată că au închis-o nepoțeii în baie și nu mai poate ieși de acolo”, a dezvăluit artistul. 

Mihai visează la clipa în care va avea propriul hotel, căci la garsoniere nu are o recepție, prin urmare nu poate să-i controleze pe acei turiști, care lasă prăpăd în urma lor. 

„Asta e, stau în fiecare an și repar după ei. O să-mi fac un hotel, pentru că aici nu am recepție și pleacă bine merci, lasă haos în urma lor”, ne-a mai spus artistul. 

Mihai Trăistariu deține șase garsoniere de închiriat în regim hotelier la Năvodari, care îi aduc un profit anual de 30.000 de euro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net